Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Vinn exklusiv resa till Melodifestivalen med Betsson Bingo

Bertil Bingo Sverige har stigit in i ännu en epok av glittriga utstyrslar, fladdrande hår, svängiga melodier och lättlärda texter. Melodifestivalen 2012 tar återigen svenskarna med storm och ingen lämnas utanför, vare sig de vill eller inte! På Betsson Bingo hyllas denna härliga musiktradition och bingosajtens februarikampanj får schlagerhjärtan att dunka!

På Betsson kan du just nu vinna en plats i finalen av Melodifestivalen. Sedan den åttonde februari har registrerade medlemmar kunnat tävla om VIP-resan till schlagerfinalen i Globen i Stockholm. Vinnaren koras den 1/3 och får ett fantastiskt festpaket till ett värde av 10 000 kronor som består av två finalbiljetter till Melodifestivalsfinalen samt en gourmetmåltid för två på det Kungliga Slottet.

För att få dansa på globens schlagergolv ska du spela Schlagerbingo så mycket som möjligt fram till den tredje mars. Den som vunnit mest på Schlagerbingon kammar hem förstapriset och får ta med sig en vän på alla festligheter!  Om Schlager inte locka kan du som ny medlem skatta dig lycklig i vilket fall. Som ny medlem får du nämligen dubbel insättningsbonus upp till 600 kronor när du gör din första insättning – en bonus värd att schlagerdansa för!

Klicka här och vinn en gourmetmiddag på Slottet och 2 biljetter till Schlagerfinalen i globen!

Posted in Betsson Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *