Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Vinn en tidningsprenumeration och bli rik!

Det är få saker i livet som är så avkopplande och lärorikt som att i lugn och ro få sätta sig ned och läsa en tidning. Med läsning kommer också kunskap och i dagens samhälle är en rikedom av kunskap guld värt! Vill du bli förmögen och påläst så ska du besöka 888 Bingo där du just nu kan vinna en kunskapsberikande tidningsprenumeration!

Om du spelar bingo för 50 kronor samt spelar sidospel för en lika stor summa så kan du vinna en valfri prenumeration på Tidningskungen.se. Det finns med stor sannolikhet en tidning som inriktar sig på de ämnen som du är intresserad av och vill lära dig mer om. 888 Bingo har totalt fem presentkort att lotta ut och du har chansen att bli den lyckliga vinnaren av ett av dessa mellan den 12:e och 14:e augusti. Bege dig till 888 Bingo så snart som möjligt, få 100% på din första insättning och spela därefter för rikedom och kunskap!

Klicka här för att vinna en tidningsprenumeration!

Posted in 888bingo |

One Response to Vinn en tidningsprenumeration och bli rik!

  1. Lars-Inge ohlsson says:

    Att spela med UKASH ÄR ENKELT,JAA,men att ta ut vinster när man spelat med detta är desto krångligare.Då ska det skickas in kopior på bankutdrag,körkort o div nummer som banken har,o man kan få skicka dessa handlingar ett flertal ggr innan dom duger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *