Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Vinn en semester i paradiset

Reselotteri på Utopia BingoÄr din längtan bort från regn och rusk, minusgrader, snö och mörker stark? Då blir du förmodligen glad att höra att bingosajten Utopia Bingo just nu lottar ut en drömresa till paradiset. Om du är medlem på Utopia Bingo så kan du vinna en resa till solen med Ving värd 500 kronor eller presentkort på Solresor.

Den svenska vintern på vara vacker när snön ligger som ett täcke över landet och solen lyser från en klarblå himmel. Lika fager är dock inte Sverige när snöblandat regn piskar asfalten och får oss att svära till och från jobbet, affären eller skolan. Om du ledsnat på plaskvåta skor, smutsiga kläder och otympliga dunjackor, så ska du logga in på Utopia Bingo nu i november och göra en insättning. Alla som gör en insättning tilldelas en lott i Utopias stora rese-lotteri!

Rese-lotteriet på Utopia Bingo fungerar som så att du som är medlem ska göra minst en insättning under november månad och spela för minst 100 kronor på valfria spel i kasinot. När du gjort det så tilldelas du en lott som kan vara det lottnummer som belönas med en Ving-resa värd 5000 kronor. Utopia kommer ha stor vinstdragning den första december och då kommer en person vinna 5000-kronors-resan med Ving. Vid dragningen kommer även 3 utopia-medlemmar som tilldelats flest lotter under november, att vinna varsitt presentkort på Solresor värt 300 kronor.

Om du är trött på hösten och den vinter som just nu står för dörren, så gör du rätt i att besöka Utopia Bingo och vinna en semester i paradiset. Kom ihåg att du måste vara medlem för att delta, registrera dig därför på sajten först via länken nedan. Direkt efter registreringen så får du 100 kronor att spela bingo för gratis och när du gör första insättningen får du ta emot 100 % i bingobonus upp till 2000 kronor.

Bli medlem på Utopia Bingo idag – få 100 kr gratis att spela för + 100 % insättningsbonus upp till 2000 kr

Posted in Utopia Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *