Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Vinn en grill och ICA-checkar på JackpotJoy Bingo

Vi har tidigare berömt JackpotJoy Bingo för bingosajtens fantastiska utbud av kampanjer. Även fast sommaren är här och tempot blir lite lugnare, så är det full bonus- och kampanjsnurr på JackpotJoy Bingo. I juni månad finns det mängder med kampanjer att ta del av. Vi har tittat närmare på deras senaste kampanj, ICA-kampanjen.

Vinn grill och ICA-checkar på jackpotjoy bingo

Medlemmar på JackpotJoy Bingo har sedan den 10:e juni haft chansen att ta del av en ICA-kampanj som kan generera i en stor utomhusgrill eller ICA-checkar. Kampanjer omfattar priser till totalt 22 bingospelare. 3:e priset går till 20 jackpotjoy-spelare och består av t-shirts med Tiki-apan på framsidan. Andrapristagaren får ensam ta emot en ICA-check värd 1000 kronor och den spelare som får stå högst upp på prispallen blir en grill rikare.

För att delta i kampanjen och ha chans att vinna något av de 22 priserna krävs det två saker; att du är medlem och uppfyller kampanjkraven. Medlem på JackpotJoy blir du enkelt genom att klicka här och registrera dig. Kampanjkraven är sedan enkla att leva upp till. Allt du behöver göra är att anmäla dig till kampanjen på kampanjsidan och sedan spela för 200 kronor eller mer på Tiki Mahiki, Tikis Tempel eller Tiki Mahiki minispel. Så snart du spelat för dina 200 kronor på något av spelen, så deltar du automatiskt i kampanjen.

Du tilldelas alltså en för dig osynlig lott när du satsat 200 kronor. Alla lotter samlas upp av JackpotJoy som den 16:e juni slumpvis kommer dra fram ett gäng vinnare. Samtliga vinnare kommer presenteras på kampanjsidan tre dagar efter det att kampanjen avslutats. Vill du stå med bland namnen ska du se till att delta i kampanjen och se till att dina personuppgifter stämmer. Tiki och JackpotJoy måste ha ditt korrekta namn, rätt adress och telefonummer till dig. Om du är en av de lyckliga vinnarna så kontaktas du via mejl eller telefon.

Är du en grillmästare eller funderar du på att bli? Vad passar då bättre än en splitterny grill värd 1999 kronor! En matcheck på 1000 kronor på ICA passar även dig som hellre låter någon annan grilla men som gärna plockar samman en läcker festmåltid i butiken. Tredjepriset som kommer i form av t-shirts är fantastiska plagg att bära under sommaren när solen och värmen gör oss sällskap. Det finns med andra ord riktigt bra kampanjpriser som alla kan ha nytta av! Se till att de blir dina nu med detsamma!

Ta del av JackpotJoy Bingos kampanj och allt annat roligt på bingosidan – få 100 kr i prova-på-bonus 

Posted in Jackpotjoy Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *