Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Veckans sponsrade sidospel

Svenska Bingo Svenska Bingo har varje vecka ett nytt sponsrat sidospel. För dig som inte spelat bingo på nätet tidigare eller är ny bland alla bingofans så kan vi enkelt förklara att sidospel är minspel som du kan spela vid sidan av ditt bingospel. Ett sponsrat sidospel ger dig en stigande spelbonus för varje insats du gör. Om du exempelvis spelar ett sidospel medan du spelar bingo så kanske du väljer ett skraplottspel som på Hopa. Är detta sponsrat så kommer du få en spelbonus tillbaka de gånger du gör insättningar.

Du får alltså gratis pengar att spela för! Minispel och skraplotter kan du spela samtidigt som du spelar bingo på Svenska Bingo och du finner de olika sidospelen ovanför chattrutan i det bingorum som du spelar i. Du måste dock vara medlem på Svenska Bingo för att kunna ta del av deras många, roliga och vinstgivande spel. Klicka dig vidare direkt och registrera dig. Kom ihåg att du som ny medlem får 250 kronor gratis att spela för när du gör din första insättning på 100 kronor!

Klicka här för att spela veckans sponsrade sidospel

Posted in Hopa, Svenska Bingo |

2 Responses to Veckans sponsrade sidospel

 1. Anders says:

  Hopa liksom övriga s.k svenska spelsajter reggade på Malta är rena lurendrejeriet. Visst man “vinner” ofta, men vinsterna är bara småpengar och namnen på storvinnare som rullar fram i ovankant av sidan är med all säkerhet fejkade. Läs gärna deras uttagspolicy innan du ropar hej över deras “generösa” bonusar. Det går inte att få ut vinster på bonus innan du omsatt bonusen 20 gånger. Men vill man bara fördriva tiden på ett onödigt dyrt sätt så funkar ju Hopa bra. tack o hej !

  • Erik says:

   Hej Anders!
   Varför tror du att storvinsterna skulle vara fejkade? Tror du Betsson, Unibet och Expekt också har fejkade storvinnare? De är också registrerade på Malta. För bara några veckor sedan vann en norsk kille 110 miljoner kronor hos Betsson och för detta kom han och Betsson med i Guiness rekordbok, är inte det bevis nog för att det skulle vara äkta?
   Vad gäller deras bonusar så är det klart att de måste ha någon form av omsättningskrav. De ger du bort pengar gratis och om man kunde ta ut pengarna direkt så skulle ju alla bara skapa konton och göra det. Tanken med gratis pengarna är ju att man ska kunna prova på och spela utan att det ska kosta något.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *