Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Veckan på Svenska Bingo

Bingo på svenska bingoSvenska Bingo är en bingosajt som många glömmer bort, vilket är extremt synd. Svenska Bingo är en av de mindre bingosajterna på nätet som har ett ständigt uppdaterat kampanj- och bingoschema. Det är alltid någonting på gång vilket är perfekt för spelaren som vill ha variation i sitt spelande och som mer än gärna deltar i kampanjer och tävlingar.

Denna vecka på Svenska Bingo är schemat som vanligt fullspäckat. Fram till på söndag den 25:e augusti har alla medlemmar chansen att ta del av en rad roliga erbjudanden. Om du är medlem på Svenska Bingo, så kan du få bonus fyra dagar denna vecka. Om du gör två insättningar på måndag, onsdag, fredag och söndag, så har du chans att få en bonus under samtliga dagar. Totalt kan du ta emot en sammanlagd bonus värd 400 kronor.

svenska bingo erbjudandeUnder tisdagen anordnas en liten tisdagsfest i bingorummet Svea-rummet mellan 18.00-20.00. Till Svea-rummet får inte vem som helst tillträde. Om du vill få chans att hänga där på tisdagar så krävs det dels en kod, dels vilja att delta i chattspelen. Koden får du via Svenska Bingos Facebook-sida eller via nyhetsbrevet. Nyhetsbrevet får du automatiskt när du registrerar dig som medlem. Koden skriver du in i bingolobbyn som senast klockan 17:50 på tisdag.

Ett riktigt roligt event på Svenska Bingo är det som anordnas på torsdagar. Då är det tid för bingofest igen, den här gången i Fest-rummet. Fest-rummet och Svea-rummet bygger på samma idé så även då ska du ange den kod som du blir tilldelad på Facebook-sidan eller nyhetsbrevet. I Fest-rummet finns en rad trevliga spel, bland annat “Inbjudningskort”, “Ballong”, “Konfetti”, “Cocktail”, “Serpentin”, “Snacks” och “Godismaskin”.

jackpott svenska bingoUnder helgen finns alltid ett gäng jackpottar som du kan ta del av. Du hittar jackpotten Glödhet och jackpotten Guldgruvan. Glödhet jackpotten växer hela tiden och står på noll igen så fort jackpotten gått ut. I skrivande stund (2013-08-19) så ligger Jackpotten Glödhet på 597 617 kronor. Du kan bli nästa vinnare genom att spela bingospel under veckans alla dygn. Jackpotten Guldgruvan ligger på en fast jackpott på 6000 kronor. Glödhet-jackpotten går ut inom 42 drag om en spelare får fullt hus, Guldgruvan-jackpotten går ut på 46 drag.

Visst låter det som att du kommer kunna sysselsätta dig på Svenska Bingo under veckan? Börja redan nu genom att klicka dig vidare till Svenska Bingo. Nya medlemmar får 250 kronor gratis när de satsar 100 kronor. Följ deras exempel genom att KLICKA HÄR.

Posted in Svenska Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *