Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Upptäck bingo jättelätt hos Bertil

Hos Bertil kan vem som helst spela bingo, till och med du som aldrig köpt en bingolott men nu blivit nyfiken att prova på äldre dagar. Bertil har hela nio olika bingospel som du kan prova, men känner du dig osäker på vilket du ska börja med rekommenderar vi ”Superlätt” – det är precis vad det låter som.

Bingo på nätet för nybörjare

Vi vet hur det är. Om man är nybörjare redan på nätet så kan det vara ett stort kliv att börja spela bingo online hos Bertil med riktiga pengar. Bingo på nätet fungerar ungefär på samma sätt som bingo på tv, skillnaden är att nätbingon är betydligt smidigare eftersom du själv får välja när du vill spela. Bertil har precis som många andra bingovärdar chattrum som är öppna under olika tider. Vi tänkte att vi tar och går igenom några av Bertils bingovarianter som du hittar på bertil.com.

Superlätt
Kan det här vara Sveriges lättaste bingo? Ja, det påstår i alla fall Bertil själva! Starta här om du aldrig har spelat bingo tidigare.

Gratis bingo
Jo du. Ibland kan du till och med spela gratis bingo hos Bertil och ändå ha chansen att vinna riktiga pengar.

Tur8an
Du vet väl att åtta är ett lyckonummer i vissa delar av världen (precis som att 13 är otursnummer)? I Tur8an hos Bertin startar jackpoten alltid på 8000 kronor, och som inte det vore nog finns det även en mindre jackpot på 800 kronor.

1 kr
Förutom gratis bingo så är 1 kr Bertils billigaste bingovariant, och en budget nivå som garanterat passar vem som helst som har en dator att spela på. För att öka dina vinstchanser kan du köpa upp till 25 brickor per omgång, och var nionde bricka är gratis – Bertils bingo är ganska generösa får vi säga. Trots den superlåga insatsen har jackpoten i denna bingovariant ett startvärde på 10000 kr just nu.

Kalasbingo Special
Är du ute efter höga vinstsummor (bingo brukar annars kännetecknas av låga insatser och låga vinster) kan det mycket väl vara Kalasbingo Special hos Bertil som du letat efter. Jackpoten startar på 50000 kronor, vilket klirrar fint i kistan kan vi lova.

Vad är online bingo?

Om du hört talas om online bingo, men inte känner dig säker på vad det är kan du vara lugn. Vi förklarar kortfattat hur online bingo går till. Alla spelare i en omgång har varsin eller flera bingobrickor, dessa är fyllda med olika nummer. En värd eller liknande ropar sedan ut slumpmässigt utvalda nummer som du fyller i på din eller dina brickor. Beroende på bingovariant ska olika mönster fyllas i (oftast handlar det dock om rader) och när mönstret är komplett har du fått bingo! Frågan är sedan vilken spelare som får bingo först …

Lär dig spela bingo hos Bertil!

Posted in Bertil Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *