Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Upplev sommarens sista månad på Bertil

Det känns lite vemodigt att prata om “sommarens sista månad” men det är ju så det är. Augusti har sakta men säkert påbörjats och nu börjar arbetsplatserna återigen att fyllas. Det är visserligen fyra veckor kvar på den uttalade svenska sommaren och vi får vara fantastiskt nöjda med vad den bjudit på hittills. Dessutom kanske den håller sig lika fin även i september och bjuder på sensommarvärme?

Sommaren är ju fortfarande här så egentligen finns det ingen anledning att tala om september månad höst och början på ännu en vinter. Nej det både syns och känns att sommaren är högst närvarande. Jag tittar ut genom fönstret och ser en klarblå himmel och en stigande sol. Att sommaren är här syns även på min skärm då jag sitter inloggad på Bertil Bingo. Där är sommarbingon i full gång och det gör mig glad i bingohjärtat att se att Bertil verkligen satsat på sin sommarkampanj.

Bertil bingo bjuder på sommarbingo

Jag hoppas du inte missat sommarkampanjen på Bertil denna sommar? I sådana fall är det hög tid att delta! Sommaren hos Bertil har gett bingospelare extra många vinster, extra många bonusar och extra mycket bingokul. Det bästa är att sommarfirandet på Bertil fortsätter tills det att augusti månad tar slut, så än finns det tid att fira i kapp med Bertil!

I sommarkampanjen ingår gratis bingo, extra kalasbingo med finfina vinster, presentkort på ICA värda 2000 kronor, en större jackpott med startvärde på 25 000 kronor och gratis aftonsnurr på slottarna. Låter det som en bingofest i dina öron? Då kan du direkt klicka dig vidare till Bertil Bingo och ta del av sommarens största bingokampanj!

Gratisbingon är förmodligen den del av Bertils sommarfest som allra flest medlemmar tagit del av. Det är ju gratis men så är det också gratis tre gånger om dagen. Mellan 12.00-13.00, 17.00-17.30 och 22.30-23.00 anordnas gratisbingon med en fast vinstpott på 250 kronor. Det innebär att alla medlemmar kan spela gratis bingo under en tid på dygnet som passar dem bäst. Lunchen funkar kanske för vissa, en halvtimme efter jobbet är lämpligare för andra och somliga nattugglor sitter hellre uppe senare på kvällen och spelar. Med gratisbingon får du friheten att själv välja när du vill spela gratis!

Jag gillar verkligen gratisbingon på Bertil men min favoritdel av sommarkampanjen är ändå värdecheckarna på ICA. Jag är ju lite tokig i att baka och brukar allting svänga förbi ICA när det är dags att sätta en plåt med muffins till världen! Bertils sommarbingo lottar dagligen ut värdecheckar på ICA värda 2000 kronor, så jag är inte sen att delta! Värdecheckarna lottas ut i Kalasbingon mellan 18.00-22.30.

Jag tycker att alla ska njuta av sommaren på Bertil och ta vara på den tid som återstår av augusti. Välj själv om du vill ta del av gratisbingon, jackpotten på 25 000 eller på aftonsnurren – vill du så kan du alltid ta del av samtliga erbjudanden! Allt Bertil kräver av dig är att du är medlem och går in till bingorummen på sajten. Om du inte är medlem så krävs det att du registrerar dig. Det är en kort process som tar omkring en minut eller två och som är helt gratis. Bra va? Bli medlem på Bertil här!

Posted in Bertil Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *