Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Uppföljning om 888bingo

Igår spelade jag hos 888bingo och trodde mig vinna mer än vad jag gjorde. Jag och deras kundtjänst hade sedan olika åsikter om vad som borde göras, ni kan läsa mer om det här.

Idag fick jag ett slutgiltigt svar. Jag får ingen som helst kompensation vilket jag tycker är väldigt dåligt! Jag förstår att jag inte får hela summan men en liten peng som plåster på såren hade inte varit mer än rätt!

Har ni hamnat i några missöden med någon bingosajt? Då får ni gärna höra av er till mig så ska jag skriva om det och låta bingosajten stå till svars. Även om inte 888bingo lyssnade så tror jag att de flesta lyssnar mer på någon som har en hemsida om bingo på nätet än vad de lyssnar på gemene man. Jag hjälper er gärna! Skicka ett e-post till mig på [email protected] eller kommentera här! Vem vet, kanske blir jag bingons svar på Sverker Olofsson 🙂

Posted in Problem med bingosajter |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *