Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Unika bingobonus timmar hos Svenska Bingo

Under oktober har Svenska Bingo kört igång en väldigt intressant kampanj. De kallar den för BingoBonus Timmar och det är väl något som för de flesta bingospelare ringer en klocka. Det här är annorlunda dock, här gäller det inte att sätta in pengar under ett visst klockslag och sedan få en bonus. Här gäller det istället att köpa så många brickor som möjligt under en timme och när timmen är slut så får man 10% av det omsatta beloppet in på sitt konto som en gratis bonus.

Till exempel såhär, du köper 50 brickor för 20 kronor styck under bingobonus-timmen. När timmen är slut har du alltså köpt brickor för 1000 kronor, oavsett om du vunnit eller förlorat så får du nu 10% av beloppet som du köpt brickor för, dvs 100 kronor. Gratis direkt in på ditt konto och det är bara att spela på! En riktigt rolig kampanj från Svenska Bingo om du frågar mig!

Det bästa av alla är att BingoBonus-timmarna är någon gång varje dag. Titta in under kampanjer på svenska bingos hemsida för att se när det gäller eller läs mer om Svenska Bingo i vår recension.

Posted in Svenska Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *