Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Unibet Bingo – en erfaren nykomling

Unibet bingo bonusUnibet är en av nätets mest erkända och uppskattade bettingsidor. Trots det är det få av oss bingospelare som vet att Unibet även erbjuder ett utmärkt och trevligt bingoutbud. Där erbjuds du som spelande kund dagliga kampanjer och blir belönad med extra bonuskampanjer när du förtjänar det.

Gå direkt till Unibet>>>

Trevligt bingoutbud
Mjukvaran på Unibet bingo är pålitlig och användarvänlig. Direkt när du loggar in på ditt konto så kan du enkelt navigera dig till bingorummen och tillgängliga spel. Det finns 75-bollars och 75 Variant samt 90-bollarsbingo på Unibet. Deal or No Deal, Sudio 60, Lucky Numbers Bingo och Mega Jackpott är några av de rum som du kan hitta på Unibet. En del spel har jackpotts men bland samtliga gömmer sig trevliga vinster.

Minst två bingoerbjudanden varje dag
Varje dag finns det minst två erbjudanden att ta del av på Unibet Bingo. Måndagar innebär gratis bingo i rummen Studio 60 och Busenkelt. Då finns även en megamagisk jackpott att vinna på kvällen via Bingolinx-spelet som startar klockan 23.30.

Pengarna tillbaka om du förlorar
Under tisdagar finns anordnas No lose-timmar  i Studio 60 mellan 19.00 och 22.00. Då spelar det ingen roll om du förlorar – du får nämligen dina pengar tillbaka. Denna dag reas även brickorna ut i Mega Jackpot Room mellan 10.00-13.00. Tisdagarna på Unibet bingo är med andra ord riktigt billiga bingodagar där du får chans att vinna på riktigt utan att satsa några större summor.

Insättningsbonusar och extra bingobrickor
Gillar du insättningsbonusar och extra bingobrickor kan onsdagarna på Unibet komma att bli en favorit. Du får nämligen 25% insättningsbonus på en insättning mellan 19.00-20.00 och i bingospelet Diamond Daubers får du två bingobrickor på köpet för varje köpt bingobricka. Tre bingobrickor för en alltså!

Jackpot-torsdagar och garanterade vinster
Torsdagar på Unibet bingo har blivit något av en jackpot-torstag. I Studio 60, Lucky Break och populära Mega Jackpot Room, så erbjuds du under torsdagen extra stora bonusar. I Lucky Break och och Studio 60 ökas bonusarna från klockan 19.00 och varje heltimme framåt. I Mega Jackpot Room finns garanterade jackpottar på minst $500 varje heltimme från klockan 21.00. Dessutom finns det hälften så stora jackpottar att vinna varje halvtimme!

Feststämning under helgerna
När helgen tar vid sprids en feststämning på Unibet bingo som är svår att beskriva. Den skulle i och för sig kunna sammanfattas i tre ord; bingokväll, jackpot-feber och gratis! På fredagar anordnas nämligen en härlig bingokväll med en total prispott på $25 000! Under lördagen får du gratis bingobrickor och på söndagen så erbjuds du extra lojalitetspoäng!

Som medlem på Unibet bingo, så får du en komplett bingupplevelse med spännande kampanjer tillgängliga varje dag. Gå dit direkt och bli medlem idag. Du får €25 extra att spela för med första insättningen.

Klicka här och bli medlem på Unibet Bingo – få startbonus på €25 direkt!

Posted in Unibet Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *