GD Star Rating
loading...

Trendy Bingo

Trendy Bingo är en ny men populär bingosajt på nätet. Mest känd är bingoportalen för sin generösa dubbelbonus som ges till nya medlemmar. När du registrerat dig välkomnas du nämligen med 100 kronor fri bonus och får vid ditt första insättningstillfälle 200% tillbaka på din insättning. Trots att Trendy Bingo är en relativt liten sajt så har skaparna lyckats med konsten att erbjuda ett brett och varierande spelutbud. Du hittar såväl 75- som 90-bollarsbingo och samtliga bingospel erbjuder generösa jackpottar och bonuspriser. På sajten finner du även ett trevligt kasino med drygt 55 olika slotsmaskiner, videopokerspel och andra spel som keno, skraplotter och instant games. Som medlem får du tillgång till Trendy Bingos Community där du kan chatta och umgås med andra spelare på sajten. Du kan lägga upp en egen profil, ladda upp bilder och hålla dina vänner uppdaterade i communityt; en kul funktion som adderar det ”lilla extra” till Trendy Bingo. I kombination med många spelalternativ, säkra insättningar, generös insättningsbonus och stora vinster, blir Trendy Bingo en komplett bingoportal värd att återvända till. För att spela bingo och övriga spel behöver du bara registrera dig på sajten. Som belöning får du av Trendy Bingo deras generösa välkomstbonus som ger dig såväl fri spelbonus som generös insättningsbonus.

Bilder av TrendyBingo
TrendyBingo förstasida Förstasidan (klicka för att förstora)
Trendy Bingo registrering Registrering (klicka för att förstora)

Trendy Bingo Bonus - 150 kr gratis & 200% på första insättningen

När du registrerar dig på Trendy Bingo får du 150 kronor gratis bonus att spela för om du använder bonuskoden "provabingo" samt en insättningsbonus på 200%. Insättningsbonusen mottar du efter din första insättning på 100 kronor eller mer.

Såhär enkelt registrerar du dig på Trendy Bingo

  • Gå till Trendybingo.com. Klicka på registrera, fyll i de uppgifter som efterfrågas, glöm inte bonuskoden "provabingo", godkänn Trendy Bingos regler och villkor och klicka sedan på ”Spara”.
  • Du får automatiskt 100 kronor att spela för och kan börja spela bingo direkt! Vill du ta emot din insättningsbonus gör du en insättning via insättningsknappen.
  • Sätt in pengar på ditt spelkonto genom att välja betalningssätt och klicka sedan på ”Fullfölj insättning”. Fyll i dina kontouppgifter/betaluppgifter och klicka sedan på fortsätt. Om du sätter in 100 kronor får du 200 kronor extra då insättningsbonusen är på 200%!

Säkra insättningar på TrendyBingo

Insättningarna är säkra på TrendyBingo och du kan betala med betal- och kreditkorten Visa och Mastercard eller via den populära e-plånboken Moneybookers. För att göra uttag kan du använda dig av Visa eller få dina pengar direkt insatta på ditt bankkonto. Trendy Bingo samarbetar med alla svenska storbanker så att du snabbt och säkert ska ha möjligheten att nå dina vinstpengar.

UtopiaBingo spel

Bland Trendy Bingos spelskara återfinns populära 75- och 90-bollarsbingo, slotspel och roliga minispel. Om du föredrar att spela 75-bollarsbingo ska du bege dig till något av Trendy Bingos fyra 74-bollarsrum: Tivoli, JP200, Parken eller Trippeln. Cafet är Trendy Bingos femte bingorum som bjuder på gemenskap och chattmöjligheter i bingospel om 90 bollar. Bland sajtens övriga spel återfinns 50 unika slotspel, videopokerspel och andra spel som keno, skraplotter och intant games. Störst spelutbud ligger under kategorin ”slots” där det för marknaden ryms ett varierande spelutbud. Du kan spela på slotmaskiner i HD-kvalitet och välja mellan fem eller tre hjul. Spelen är unika och har alla utrustats med olika teman. Om du vill testa att spela keno så ska du prova det kalasglada och populära kenospelet ”Party Keno”. Även skraplotterna är värda att utforska och du finner bland spelutbudet välbesökta King of the Jungle och instant game-spelet Agent 80. Det finns sannerligen något som passar alla och spelar du bingo på Trendy Bingo ska du definitivt ge sajtens spelavdelning en chans.

Kundtjänst

Om du behöver hjälp på Trendy Bingo så klickar du på hjälp-fliken som återfinns i menyraden. Du kan välja att söka efter din fråga och se om den redan blivit besvarad, eller så skickar du din fråga till supportmejlen. Tyvärr så finns varken telefonkundtjänst eller direktchatt, men vi skickade en fråga via mejl och mottog ett användbart och trevligt svar inom ett dygn.

Positivt och negativt

+ 150 kr gratis bonus till nya medlemmar som använder bonuskoden "provabingo". + 100% insättningsbonus upp till 500 kr. + Över 50 olika minispel på sajtens spelavdelning. + Rolig och trevlig community. + Bra blogg med daglig uppdatering. - Kundtjänsten går inte att nå via telefon. - Bristande information om bolaget bakom TrendyBingo och dess historia.

Roliga minispel!

Maui Madness Maui Madness
Via Maui madness slotspel får du ta del av det paradisiska Hawaii på landets största ö Maui. Spela på slotmaskinen idag och hitta gömda vinster bland kritvita stränder, romantiska solnedgångar och vilda partynätter.
Poseidons Treasure Poseidons Treasure
Möt havsguden och flodguden Poseidon i slotspelet med samma namn. Ta del av grekisk mytologi och se om du hittar poseidons tre kännetecken. Finner du hästen, treudden och fisken kan du skatta dig lycklig i Poseidons djupa vinsthav!
Snowbiz Snowbiz
Med snö och kyla kommer slotspelet Snowbiz att ta dig med storm! Mysiga snögubbar hjälper dig att hitta de gömda vinsterskatter som ligger begravda under snön. Klä dig varmt och bered dig på ett riktigt vinteräventyr!

Nyheter

24 May 2012

Trendy Bingo, 8.0 out of 10 based on 2 ratings