Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Texas Hold’em Pro – High Limit

Texas Hold’em Pro – High LimitTexas Hold’em Pro – High Limit är ett bordsspel i den mer exklusiva pokerserien från Vera&John. Detta bordsspel är för dig som tagit ditt pokerspelande på en högre nivå och som vill utveckla din poker-kompetens ytterligare. Spelar du Texas Hold’em Pro – High Limit, krävs det att du är såväl diciplinerad som påläst och tålmodig.

Du bör ha spelat poker en längre tid och god lärdom av de olika strategier som finns. I high limit-poker måste du vara orädd och ibland satsa stora delar av din totala spelbudget. Är du rädd för att förlora pengar och osäker på din förmåga, ska du alltså söka dig till andra, mer enkla pokerspel.

Innan du satsar riktiga pengar på detta utmanande pokerspel, så är det smart att testa det gratis. Det gör du enklast på Vera&John Kasino. Du behöver bara bli medlem (det är helt gratis) via länken nedan och kan sedan spela poker och texas holdem helt gratis på sajten. När du sedan väljer att spela för riktiga pengar, så ger Vera&John dig 100% tillbaka på din första insättning upp till 1000 kronor.

Klicka här för att spela Texas holden pro – High Limit gratis eller för riktiga pengar + få 1000 kr gratis att spela för

Posted in Vera&John |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *