Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Testa Rosa Bingo – en rolig och rosa bingosajt

ny bingobonusProvaBingo är glada att vara en av de första bingosajterna som uppmärksammar den purfärska bingosidan Rosa Bingo. Det är en spännande nykomling som väckt ProvaBingos intresse och vi vill varmt rekommendera dig ett besök på bingosidan.

Rosa Bingo tillhör Functional Games och har mjukvara och spel från Abberant Software. Functional Games ligger bakom en rad bingosuccéer på nätet, bland annat populära Ben’s Bingo, Pingo Bingo, och Utopia Bingo. Functional Games har som specialitet att koppla samman olika bingosajter och kan därför erbjuda större progressiva jackpottar och fler vinster och mer aktivitet. Det gör att det alltid är full snurr på såväl Rosa Bingo som Ben’s Bingo, Utopia Bingo och Pingo Bingo.

Rosa Bingo är som du kanske anat en rosa bingosida. Färgvalet är förmodligen ett strategiskt val då bingosidans målgrupp är medelålders kvinnor som brukar gilla den rosa färgen. Rosa är även en symbolisk färg för kärlek och ömhet, någonting som skaparna bakom Rosa Bingo gärna vill förmedla. Du behöver inte vara ett stort fan av färgen för att spela och det finns ingenting som säger att du inte får vara killa för att spela. Rosa Bingo välkomnar alla som gillar bingo på nätet och hoppas föra alla bingofans samman på deras sajt.

Bland Rosa Bingos spel finns både bingospel och kasinospel. Bingospelen hittar du i bingolobbyn och där finns bland annat 1001-5, Bazinga, Rosa75 och Rosa90. 1001-5 är ett jackpottspel med en progressiv jackpott och Bazinga en 90-bollarsbingo för billiga €0,01 per bricka. Rosa75 och Rosa90 är som du kanske kan ana Rosa Bingos egna favoritbingospel som spelas med 75 och 90 bollar.

Rosa75 kostar 0,50 euro per bricka, Rosa90 är lite dyrare och kostar 1,00 euro per bricka. Med ett dyrare bingopris kommer oftast en högre vinst och precis så är det med Rosa90. Du kan dock vinna stora vinster även bland de bingospel som har billigare brickor.

Det är roligt och rosa att spela på RosaBingo och det är skönt att se en bingosida som tydligt visar hur många som spelar i varje rum, hur mycket pengar som finns att vinna och hur mycket av spelarnas satsningar som går tillbaka till bingosajten. Det är extremt få bingosajter som visar dig den informationen idag vilket gör Rosa Bingo speciellt.

Ska du inte testa Rosa Bingo idag? Gå till Rosa Bingo direkt och registrera dig som medlem. Nya medlemmar får 100 kronor att spela för och 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor.

Bli medlem på Rosa Bingo nu!

Posted in Rosa Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *