Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Tematimmar i chatten hos Jackpotjoy bingo

 

Just nu är det extra kul att spela bingo hos Jackpotjoy. De har nämligen ”ösiga tematimmar” i chatten där de galna chattvärdarna släpper loss ordentligt. Du kan under dessa timmar också vinna extra spelpengar. Temadagarna håller på fram till och med söndag, så passa på att spela lite bingo nu i helgen!

Extra rolig bingo i helgen!

Eftermiddagens tema idag var Kuriosatimmen, där vi blev lite nostalgiska tillsammans med Jackpotjoy. Ikväll mellan 21.00 och 22.00 är det Mangans Röra som gäller. Morgondagens eftermiddagstema (13.00–14.00) är Filmer från 70-80 talet och kvällstemat (21.00–22-00) är Fredag i smaragden. På lördag är det Haren och Skizza och Bloxa som gäller, låter spännande!

Söndag är sista dagen för denna veckas temadagar och på eftermiddagstiden får du själv välja nästa spel om du kommer på plats 5. Det hela avslutas med Quiz och Följdfrågor. Många spännande teman att se fram emot, alltså! Välj ut dina favoriter och se till att vara plats under tematimmarna i helgen.

Imorgon (fredag) gäller tematimmarna i bingorummet Smaragden, alla andra dagar är det Rubinen som gäller!

Jackpotjoy bonus

Om du är ny hos Jackpotjoy bingo och vill registrera dig bjuds du på en välkomstbonus. Först och främst får du 100 kronor helt gratis att börja spela med. Du behöver alltså inte göra en insättning för att ta del av den bonusen. Därefter får du en bingobonus när du sätter in pengar för första gången. Din insättning blir då dubblad upp till så mycket som 1500 kronor. Det finns mycket att se fram emot hos Jackpotjoy, med andra ord. Kika in idag och gör dig redo för helgens festligheter!

Spela i Jackpotjoys tematimmar i helgen!

Posted in Okategoriserade |

Comments are closed.