Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Ta del av roliga bingobonusar och Jackpotjoy tävlingar!

Hos Jackpotjoy Bingo ska det vara sköj att spela så spelsajter satsar på roliga och unika bingo bonusar samt Jackpotjoy tävlingar som du kan vinna roliga vinstpotter med. Hos bingo sajten får du en stilren sida som är anpassad för alla sorters spelare. Designen är lekfull och den sticker verkligen ut då deras ansikte utåt är den söta Tiki Apan som kommer att följa dig genom ditt spelande. Du kan till exempel lira på den populära spelautomaten “Tikis Tempel” som erbjuder en grym Jackpott. Du får även chansen att spela “Tikis Dagliga Fångst” som dagligen erbjuder gratis spel. Du får 6 stycken kast per dag på Tikis lagun under en 7 dagars period. Där du får chansen att kamma hem upp till 7500 kronor eller free spins på spelautomaten “Tiki Mahiki”.

Pengarna tillbaka om du inte vinner hos Jackpotjoy Bingo

Som vi nämnde tidigare så erbjuder spelsidan på riktigt roliga och grymma bonusar som ger dig det lilla extra. Hos Jackpotjoy kan du som är ny spelare ta del av deras välkomstbonus som ger dig pengar tillbaka om du inte vinner. Hur bra är inte det??!! Du behöver endast registrera ett spelkonto och göra en insättning på minst 100 kronor upp till 500 kronor. Sen är det bara och sätta igång att spela, och nu kommer det roliga. Går du i förlust så ger dig bingosidan pengarna tillbaka. Lite som en garanti.

 

Förutom välkomstbonusen som ger dig pengarna tillbaka om turen inte skulle vara i närheten så kan du ta del av de bingokampanjer och Jackpotjoy tävlingar som du hittar under “erbjudanden” på spelsidan. Som medlem har du möjligheten att vara med på Jackpotjoys “förfest” där du kan vinna upp till 10 000 kronor varje fredag. Och eftersom det är fest så snålas det inte. För varje bingobricka som du köper får du en gratis bricka på köpet. Så bli medlem redan idag och hämta ut roliga bonusar och bingo erbjudanden.

Skapa ett spelkonto hos Jackpotjoy bingo redan idag!

Posted in Okategoriserade |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *