Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Svensk bingo på nätet, Svenska Bingosajter

Online bingon har ökat lavinartat i Sverige dem senaste åren och flera stora bingosidor har anpassat sig speciellt för den svenska bingo marknaden. På dessa sajter finns allting bingo på svenska. Bingoutroparen, supporten, hemsidan och valutan. Allting är svenskt – svensk bingo på nätet helt enkelt. Vi rekommenderar att spela på dessa svenska bingosidor för visst är det skönt att slippa tänka på hur mycket 5 dollar eller 10 euro egentligen är, det ska vara lätt att läsa vad för regler som gäller en bingo bonus och dessutom slippa oroa sig för språket om man skulle behöva formulera ett e-mail till supporten. Sen är det ju alltid kul när folk pratar svenska i chatten så att man lätt och ledigt kan hänga med i konversationen. Bingochatten är ju nästan det viktigaste med bingo på nätet då så mycket handlar om gemenskap så det är en väldig fördel med svenska bingosidor och bingo på svenska.

 

Alla svenska bingosajter och bingo på nätet!

Det viktigaste är det ska vara kul att spela bingo på nätet och det är alltid lättare att ha kul när allt är smidigt 🙂 Här hittar du alla svenska bingosajter

Utopia Bingo

Utopia Bingo

100% upp till 2000 kr
100 kr gratis
20% på alla kommande insättningar

Utopia Bingo ger alla nya spelare 100 kr gratis bingo på nätet och dessutom 100% bingo bonus upp till 2000 kronor på sin första insättning. Utöver det så har Utopia Bingo dessutom supertimmar varje dag där du får upp till 50% extra på dina insättningar. Självklart är allting på svenska så Utopia Bingo ställer sig först i ledet bland alla svenska nya bingosajter och bingo på svenska.

Utopia Bingo recension | Få en bonus på 100% upp till 2000 kr här!

 

William Hill Bingo

Sätt in 100 kr få 250 kr
7000 kr gratis bingo
spel
varje måndag!

William Hill Bingo är en nykomling bland svenska bingosidor. De har länge varit stora i Storbritannien men slår nu upp sina portar även här i norden. Som ny spelare får du en väldigt generös bingobonus. Sätt in 100 kronor och få 250 kronor i bingobonus. Tänk på att du måste göra insättningen inom fyra timmar från det att du registrerar ditt konto!

William Hill Bingo recension | Sätt in 100 kronor och få 250 kronor bingobonus här!

 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo

100 kr bingobonus
80 kr gratis
Få ett IKEA presentkort
värt 100 kr

MamaMia Bingo är en gammal favorit. De har länge utmärkt sig som en svensk bingosajt med massor av roliga kampanjer för sin bingo på nätet. Med Arne Weise i spetsen så har de bland annat chartrat ett helt flygplan och åkt till Kanarieöarna med ett helt lass av MamaMia Bingo spelare. Som ny spelare får du 80 kr gratis bingo och när du gör din första insättning får du dels 100 kronor bingobonus och dels ett presentkort skickat hem på posten!

MamaMia Bingo recension | Hämta 80 kr gratis bingo här!

 

Maria Bingo

 

100% upp till 1300 kr 50 kr gratis

Maria Bingo har jackpottar ända upp till EN MILJON! erbjuder 50 kr gratis bingo och dubblar din insättning ända upp till 1300 kr. På Maria Bingo kan du även få din egen blogg och lära känna andra bingospelare i deras community! Allting är svensk bingo, bingo på svenska och den stora majoriteten av spelarna är från vårat avlånga land så sätt igång och träffa nya vänner! Maria Bingo är det största av alla svenska bingosajter, bara det gör ju att man måste. Maria Bingo recension | 100% bingo bonus upp till 1300 kr här!

 

888bingo

888bingo

100% upp till 2000 kr Gratis bingospel varje halvtimma! 10% på alla kommande insättningar

888bingo är även de väldigt nya bland svenska bingosajter. Du har säkert sätt deras reklamer på tv och de lägger mycket krut på att locka spelare med gratis bingo spel. Varje kvart kan man vara med och spela helt gratis bingo och i varje spel ligger det 75 kronor i prispotten. Du kan vara med i så många spel du vill! När du gör din första insättning så får du 100% bingobonus upp till 2000 kronor och efter det får du alltid 10% bingobonus på alla dina insättningar. 888Bingo recension | Få en bonus på 100% upp till 2000 kr här!

 

Betsson Bingo

 

100% upp till 300 kr 

Betsson Bingo har genomgått stora förändringar på det senaste och är en av de största bland alla svenska bingosidor. Hos Betsson Bingo har ofta roliga kampanjer och den svenska bingosidan är väldigt snygg och stilrent feminin. Som ny spelare hos Betsson Bingo på nätet får du både 50 kr gratis bingo och en bingobonus på upp till 300 kr på din första insättning.

Betsson Bingo recension | 100% bingo bonus upp till 300 kr här!

 

Svenska Bingo

Sätt in 100 kr och få 250 kr
100% svensk

Svenska Bingo är precis som namnet avslöjar en bingosida på svenska, för svenskar. Här är allting anpassat för svenska, chatten, supporten, hemsidan och valutan – Svenska Bingo har till och med gjort sin logotyp blågul. Som ny spelare hos Svenska Bingo får du 50 kr gratis eller 1500 kr i bingobonus på din första insättning.

Svenska Bingo recension | Sätt in 100 kr och få 250 kr bingobonus!

 

Bingo på alla svenska bingosidor

När man ska välja rätt bland nya bingosidor så är språket en avgörande faktor för många. Vissa föredrar bingo på svenska medan andra gärna är lite mer internationella och vill träffa nya människor utanför Sveriges gränser. Här hittar du bingosajter för dig som vill spela bingo på nätet och kunna klara dig med bara det svenska språket! Mycket smidigare att spela på någon av alla svenska bingosidor!

Något av de allra roligaste med bingo på nätet är ju just gemenskapen och spelar man på svenska bingosajter så är det lättare att kunna hålla igång i chatten. Självklart kan det vara kul att spela på bingosidor med engelska spelare och inte bara på svenska bingosajter också men med tanke på att många föredrar just svenska bingosidor så har vi valt att ha en undersida med just detta.

Undrar ni något om de olika svenska bingosidor som finns så är det bara skriva ett mail till oss på support (snabel a) provabingo.se så kan du märka mailet med Svenska bingosajter i ämnesraden.

Svensk bingo på nätet, Svenska Bingosajter, 8.0 out of 10 based on 22 ratings

Comments are closed.

Svensk bingo på nätet, Svenska Bingosajter, 8.0 out of 10 based on 22 ratings