Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Superbonusbingo hos Ladbrokes Bingo

Är du ett äkta bingofan? Ja, det är förstås vi också! Och är det något vi gillar mer än bingo är det billig bingo. Och är det något vi gillar mer än billig bingo är det gratis bingo! Så är det nog för dig också, gissar jag. Därför tycker jag genast att du ska checka in i Ladbrokes bingohallar och spela deras Superbonusbingo! Låter det intressant? Fortsätt läsa så får du veta mer.

Superbonusbingo

Spelar du i Ladbrokes Superbonusbingo kan du kamma hem makalösa priser – utan att betala! Rena rama drömmen, eller vad säger du? En chans att spela bingo kostnadsfritt får du ju absolut inte missa.
Var hittar du det här, då? Superbonusbingon finns hos Ladbrokes varje dag i bingorummet Vinden! Du kan spela kostnadsfritt eller uppgradera dina bingobrickor för 50 öre och vara med och tävla om garanterade prispotter på upp till 6000 kronor! Inte dåligt, må jag säga. Vill du spela nu i helgen är Vinden öppen 15.00 – 17.00. Det finns 19 bonusbingospel varje dag, och du kan också uppgradera dina brickor till större sådana för att vinna ännu större priser.

Ladbrokes bingo bonus

Om du inte är medlem hos Ladbrokes ännu måste du givetvis registrera dig på en gång för att kunna ta del av den här fantastiska bonusbingon! När du gör det får du såklart ta del av en bingobonus. Sätt in 100 kronor när du registrerat dig och spendera dem på bingobrickor. När du gjort det får du en bingobonus på 200 kronor och en spelautomatsbonus på 100 kronor. Ingen bonuskod behövs för att ta del av erbjudandet, du behöver bara göra en insättning! Kika in hos Ladbrokes och börja spela på en gång!

Spela SUPERBONUSBINGO!

 

Posted in Ladbrokes Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *