Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Största bingojackpotten genom tiderna

spela bingo på Betsson bingoBetsson Bingo är en utmärkt källa till bingospel, underhållning och umgänge. Vinster är en annan anledning till varför bingospelare väljer Betsson Bingo, speciellt nu när bingosajten delat ut den största bingojackpotten genom tiderna – för andra gången!

Jackpottvinst på 631 243 kronor
Betsson Bingo har på kort tid delat ut bingojackpottar som varit rekordstora. Sist i raden att vinna, var betsson-spelaren Fredrik som kammade hem rekordjackpotten på 631 243 kronor! Fredrik är i 20-årsåldern och pengarna kommer väl till pass. I en vinnarintervju berättar Fredrik att han inte trodde att vinsten var sann förrän han ringde till Betsson Bingo och fick det bekräftat, en vanligt förekommande reaktion bland storvinnare inom bingo!

Bli en storvinnare som Fredrik – spela bingo på Betsson Bingo idag!

Jackpottvinst på 274 014 kronor
En annan bingovinnare som chockades av sin bingo jackpottvinst är Betsson-kunden “Pusidi”. När Pusidi vann jackpotten på 274 014 kronor var det den största jackpotten i Betssons bingohistoria. Betsson ringde upp Pusidi strax efter hens vinst och gratulerade till jackpotten. Pusidi tackade stort med sa även att hen inte fattat det riktigt men att det så klart kändes hur bra som helst. Det kan vi på ProvaBingo förstå!

Jackpottvinst på 113 114 kronor
Den tredje största jackpottvinsten på Betsson Bingo, kammades hem av “Roykristian” som spelade Eurobingo Midi. Denna vinnare fick hjärtklappning (av det positiva slaget) när han fick syn på så mycket bonuspengar på bingokontot! Roykristian vann den enorma bingovinsten när han var på plats i skolan. Han kunde inte riktigt skrika ut sin lycka under pågående lektion men inombords bubblade vinstlyckan!

Jackpottvinst på 70 580 kronor
“Sunniva7” lyckade spela hem 70 580 kronor på bingo och blev som alla vinnare ovan; chockad. Hon trodde inte att det var sant när hon vann och sprang in i bara underkläderna till sin bror och berättade om den glada nyheten. 70 580 kronor kan aldrig komma olägligt men för Sunniva7 kom de extra lägligt då hon hade haft problem med jobbet och saknat en stabil inkomst de senaste 6 månaderna.

Vad gör vinnarna för pengarna?
Det är riktigt intressant att läsa om vad bingovinnarna tänkt göra för sina vinstpengar. Att själv fantisera om vad 70 000, 100 000, 200 000 och 600 000 kronor skulle kunna innebära är riktigt roligt. Skulle man resa? Betala av lånen? Ställa till med stor fest? Köpa en ny bil eller en dyr designväska?

Sunniva7 som vann 70 580 kronor gick och shoppade med sina vänner; hon köpte ett Wii, beställde en resa till Tallin och tänkte även genomföra en operation som hon länge velat göra. Roykristian använde sina vinstpengar till att betala av lite lån och reste för en viss del av summan och sparade sedan resten. Pusidi la de flesta av pengarna på sitt hus och 20-åriga rekordvinnaren Fredrik var osäker på vad han skulle göra med sina 600 000. För Betsson Bingo berättade han att han nog tänkt spara pengarna till ett eventuellt husköp.

Vad skulle du göra om du vann en stor jackpott?

Vinn din jackpott på Betsson Bingo nu direkt! 

 

Posted in Betsson Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *