Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Stora vinstdragningar i november på Bet365 Bingo

Stor vinstdragning bingoNovember månad har just startat vilket innebär att nätets bingosajter fyllt på sitt kampanjutbud. Bet365 Bingo har ett gäng fräscha erbjudanden och vi på ProvaBingo har fastnat lite extra för deras Bingo Bonanza som startade den 8:e november och som pågår fram till den 38:e november. Den som medverkar i prisdragningarna under denna kampanjperiod har chans att vinna 10 000 kronor!

Reglerna för Bet356:s Bingo Bonanza-kampanj är relativt enkla. Du behöver först och främst vara medlem för att ha chans att delta. När du blivit medlem ska du se till att anmäla dig till kampanjen vilket du gör via Bet365:s kampanjsida. Därefter är det dags att samla in lojalitetspoäng vilket du gör automatiskt när du spelar bingo. För varje 10:e lojalitetspoäng du samlar in, så får du en lott. Om du spelar på utvalda bingospel (Kiss & Tell, Catwalken, Mojo-rummet eller Stjärnspäckat) så tilldelas du två lotter per 10:e lojalitetspoäng.

Varje vecka kommer Bet365 att belöna sina spelare med fina vinster via datumbestämda prisdragningar. Prisdragningarna äger rum den 15, 22 och 29 november 2013. Under hela kampanjperioden kommer Bet365 Bingo:s kampanjdeltagare få dela på 160 unika priser och en prispott på 210 000 kronor. Vill du piffa till din novembermånad så gör du rätt i att ansluta till Bet365 Bingo idag. Det gör du enklast genom att klicka på länken nedan.

Bli medlem på Bet365 Bingo och få 200 kr gratis att spela för när du satsat 100 kr 

Posted in Bet365 Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *