Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Spela på nätet med en PAF bingo bonus

Bingobonusen hos Paf är kanske inte den största men du kan göra mycket roligt med pengarna. Det finns gott om spel och tävlingar att vara med på så dina bonuspengar kommer komma väl till pass. Här kan du spela de populära bingospelen Bingo with Friends, Nature Bingo, Bingo 90 och Variant bingo. Vare sig du vill spela med 75 bollar eller 90 bollar så finns det ett bingospel för dig. Ta emot din bingobonus på € 5 och sätt igång att spela! Förhoppningsvis lyckas du så pass bra att du får ta del i Pafs alldeles egna Hall of Fame. Där har storvinnarna samlats i flera år och fått njuta av ära och glans.

Vinn när alla andra vinner

Vill du spela sociala spel så finns chattspel till varje bingospel. Det är till för att göra stämningen lite bättre i chattrummen och hålla spelandan på topp. Här blir du peppad till att fortsätta tävla även när det inte går så bra och du får även chansen att slappna av lite och lära känna nya människor mitt bland alla bingobrickor. Här kan du prata om allt som faller dig in och även delta i roliga chattspel där du kan vinna lite extra pengar. Som tur är så vinner du även när andra vinner inne hos Paf bingo. När någon får en jackpott så lägger även du själv beslag på vinsten, en bonus för dig som inte har tur i spel!

Variera ditt spelande hos Paf

Hos Paf går det inte bara att spela bingo utan du kan även delta i olika spel i casinot. Där finns det både bordsspel och spelautomater för dig som vill spela lite mer varierat. Många bingosajter har bara bingo som spel men Paf erbjuder dig ett mer varierat spelande där du kan vinna på hur många olika sätt som helst! Detta innebär att det finns gott om andra bonuspengar att lägga vantarna på förutom de som hör till bingospelen.

Klicka här för att ta del av PAF bingo bonus!

Posted in Okategoriserade |

Comments are closed.