Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Spela om CaratBingo jackpott

Det är en självklarhet att din puls och din nervositet kommer öka när du spelar bingo med riktigt stora vinster. Att veta att du har chansen att plocka hem flera stora vinster, varav en är uppe i sjukligt höga summar är en skön känsla. Den känslan är inte speciell svår att få hos CaratBingo där du alltid kan spela för en CaratBingo jackpott. Häng med in i värmen som finns på bingosidan och spela för stora vinster du också.

CaratBingo jackpott

Det finns väldigt många stora vinster som blivit vunna hittills av många medlemar på CaratBingo. Det som i varje fall vi på hemsidan, och vad många medlemmar tycker är bra med CaratBingo är att de radat upp alla bingorum på startsidan. Det ger oss medlemmar en enkel och bra översikt över vad vi kan spela på. Här hittar vi information om bingorummets namn, vilken variant av bingo det är, pris för vara med och jackpotten. Många CaratBingo jackpottar brukar vara uppe i höga summor som ett par miljoner kronor.

Det är därför ganska viktigt att du ofta är inne på bingosidan och kollar till om det finns en extra saftig CaratBingo jackpott att plocka hem till din plånbok.

CaratBingo bonus

För att göra det mycket enklare för dig att bli en vinnare av en riktigt stor jackpott så finns det en s.k. CaratBingo bonus som kan hjälpa dig. Det är en bonus som du får för att du ska få mer pengar att spela för än vad du sätter in på ditt spelkonto. Bonusen kommer ge dig 100 % upp till 1500 kronor och därmed en grym start.

KLICKA HÄR för att ta dig vidare till CaratBingo!

Posted in Caratbingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *