Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Spela Deal or No Deal – få generös bonus

kampanj på CaratBingoHos CaratBingo finns det ständigt spännande kampanjer att sätta tänderna i. Nya spelare får just nu 50 kr helt gratis att testa bingorummet för. Under perioden 15e till 21a november pågår även en kampanj för att få ytterligare bingobonus. Spenderar du 300 kronor på bingobrickor i spelet Deal or No Deal så får du 100 kronor helt gratis i bingobonus! Bonusen under november-kampanjen kan användas för att köpa nya bingobrickor och vinster från dessa sätts in som rena kontanter på spelarens konto.

Deal or No Deal tillhör ett av de allra mest populära bingorummen hos CaratBingo. Detta 75-bollarsspel har spännande priser för alla de spelare som får fullthus (Full House). Extraspelet bygger på samma koncept som det populära TV-programmet med samma namn och där spelaren måste fatta beslut om att ta ett ett bud (Deal) eller inte (No Deal).

Lördagen den 16e bjuds det även på extra dramatik i Deal or No Deal. Då garanteras nämligen över 250 000 kronor i priser. Utöver Deal or No Deal finns det många andra spel som lockar. Eller vad sägs om jackpot i rummet Mega Jackpot där jackpoten nu är uppe i över 125 000 eller i Studio 60 där jackpot just nu är uppe i över 1.5 miljoner.

Chanserna är verkligen många när det kommer till att ta hem storkovan. Saknar du konto hos Carat Bingo så får nya kunder som vi beskrev ovan 50 kronor helt gratis. Dessutom erbjud en bonus på spelarens första insättning på 100% upp till 1500 kronor. Ta del av både välkomstbonus som kampanjerna på Carat i november. Klicka på länken nedan och registrera dig som medlem idag!

Bli medlem på CaratBingo idag – få 100% insättningsbonus + 50 kr gratis

Posted in Caratbingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *