Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Spela bingo, och få pengar från AhaBingo

Ja, alla nya medlemmar har som vanligt chansen att ta del av AhaBingos öppningserbjudande. Det är ett erbjudande som ser till att du kan spela för hundra kronor på vad du själv vill. Pengarna du får är din belöning för att du valde ju AhaBingo. På hemsidan så kan du spela högklassig bingo och du kan även testa på att spela bingo med svenska kändisar.

Spela med kändisar på AhaBingo

Du får även chansen att spela bingo med kändisar på Aha Bingo. Här finns det bingorum som verkligen får dig att bli en del av bingon. Med hjälp av kändisar så skapar nu medlemmarna en spela bingo med kändisarrolig stund i bingorummen. Här kan du även välja en specifik kändis som kommer stå för talet på hemsidan. Välj mellan kändisar som Per Moberg, Christer Sjögren, Timbuktu, Carolina Gynning och Hollywoodstjärnan Maria Montazami. Det ger dig en annan känsla att spela då du hör en bekant röst. Det är kul att du kan välja mellan ett tiotal kändisar som du sen får lyssna på. De ger dig god guidning och du behöver inte ladda ner något extra för detta ska vara möjligt.

Insättningsbonus varje vecka

Det är nu galna dagar på AhaBingo där det just nu kommer att delas ut en bonus till alla medlemmar varje veckan! På tisdagar är det detta erbjudande kommer att gälla, så se till att du inte missar att använda en insättningsbonus på 100 kronor. Du får 100 kronor utöver det beloppet du sätter in och spelar för. Vi ses på AhaBingo!

Klicka här för att gå till sidan och hämta din bonus!

Posted in Aha Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *