Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Skenet bedrar hos 888bingo

Spelade lite hos 888bingo igår och det var lite glest i bingorummet. Bestämde mig för att kika in och spela lite i deras roulette i stället. I rouelleten så stod det att jag satsade £3 (motsvarande 33 kronor) på varje snurr och jag hade bra flyt. Jag vann ett flertal spel och avslutade med att jag ville satsa allt på ett kort. Jag hade inte riktigt koll på hur mycket jag hade vunnit men jag satsade vad jag trodde var £50 (alltså ca 550 kronor) och vann även denna gång! Självklart blev jag väldigt glad. Inte fy skam att plocka hem femhundring bara sådär.

När jag hade spelat klart så hittade jag inte mina vinster någonstans. Det stod att jag bara hade 200 kronor i spelplånboken. Jag fattade ingenting och mailade supporten. Det visade sig att jag hade spelet med svenska kronor fast det stod klart och tydligt i spelet att jag hade spelat med pund. Som tur var tog jag en bild på när jag vann men inte ens det godtog 888bingo som argument. Nedan ser ni bilden och det kan vara värt att tänka på innan ni väljer 888bingo! Riktigt dålig stil!

EDIT: Här kan ni läsa om uppföljningen hos 888bingo

Posted in Problem med bingosajter |

2 Responses to Skenet bedrar hos 888bingo

 1. Liselott says:

  Oj! Det var en stor miss, har haft tankar att spela hos 888bingo efter att jag har hittat dem här och var. Men nu blir jag helt klart tveksam till detta, tack för en ärlig och rolig hemsida! 🙂

  /Liselott

  • Erik says:

   Hej Liselott!

   Ja, det var en liten tabbe av dem. Har mailat dem länken hit så får se om de gör något åt det. De får chansen att försvara sig och om de gör något åt det så är det ju bra. Funderar på att lägga upp en avdelning här på sajten där man kan skicka in sina eventuella trubbel med bingosajter och så tar jag upp det. Vad tror du om det?

   Mvh
   Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *