Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Schlageryra i bingovärlden

Schlageryra på JackpotjoyJackpotJoy har alltid varit och kommer nog alltid också att vara en riktigt festlig bingosida. Det är barnsligt enkelt att ryckas med i kalasstämningen som aldrig tycks trubba av på JackpotJoy Bingo. Under Eurovision-dagarna är festaktiviteten ännu lite högre än vanligt och medlemmar kan lyssna på Tikis Schlagerdänga och vinna ett Playstation 3.

För att delta i schlagerfesten på JackpotJoy behöver du göra följande:
1. Bli medlem på JackpotJoy Bingo här (om du redan är medlem loggar du in som vanligt)
2. Gå till kampanjsidan och klicka dig vidare till Tikis Schlagerdänga
3. Klicka på “Spela nu” eller “Delta nu”
4. Gör en insättning på 300 kronor eller mer och spela för minst 300 kronor på valfritt spel
5. Du tilldelas en lott och kan vinna Playstation 3 med Singstar!

Festligaste bingosajten

Enligt “Livet är en fest”-bandet Nationalteatern, så ska man bota livets tråkiga stunder med festligheter och helt eliminera det som känns tungt. Med en dator och en Internetuppkoppling kan du festa till det på ett klick genom att gå till nätets mest festliga bingosajt; JackpotJoy. När Sveriges och Europas största folkfest nu arrangeras i dagarna, så kan du kombinera musiktävlingen Eurovision Song Contest med bingobollar och bonus på JackpotJoy. bingosidan har nämligen startat tävlingen “Tikis schlagerdänga”.

Tikis Schlagerkampanj

Tikis schlagerkampanj pågår från den 13:e maj till den 18:e maj och avslutas samma kväll som årets vinnare av Eurovision Song Contest ska koras i vackra Malmö. Schlagerdängan är ett initiativ av JackpotJoys ständiga maskot Tiki som oblygt hävdar att han både kan sjunga och dansa. I förra veckan knåpade han ihop en alldeles egen schlagerdänga som han hoppas ska kvalificera sig till nästa års schlagertävling.

Vinn Playstation 3 med SingStar

Om du röstar på Tikis schlagerdänga i Tikis inoffecialla schlageromröstning, så tilldelas du en lott och deltar därmed i utlottningen av ett Playstation 3 med SingStar. Playstation 3 är en spelkonsol som kan ge dig underhållning dygnet runt  – Precis som JackpotJoy Bingo.  SingStar är ett populärt spel som låter dig spela rollen som dansant superstjärna! När du spelar SingStar får du agera rollen som dina favoritartister och ta del av det glammiga liv som vi annars får bevittna i rutan eller läsa om i Se&Hör och Svensk Damtidning!

JackpotJoy bjuder in alla till spännande tävlingar och kampanjer, till befintliga bingospel med unika teman, till lojalitetsprogram och till andra spel som slots och skraplotter. Schlagerdängan är bara ett roligt exempel på kampanj hos JackpotJoy Bingo. För att ta del av hela utbudet och få ständig tillgång till roliga bingospel, så kan du klicka dig vidare till Jackpotjoy och bli medlem via länken. Den ger dig en trevlig bonus!

Bli medlem på JackpotJoy här – få 100% insättningsbonus upp till 1500 kronor!

Posted in Jackpotjoy Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *