Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Så ska bingon räddas

Det råder bråda tider för TV-bingon. Bingolottos nyförvärv Marie Serneholt gör sitt yttersta som ny programledare för programmet men det nya upplägget sågas av tittarna som sviker. Det senaste programmet sågs av knappt 165 000 personer.

Bingo på nätet Bingolotto hade sina storhetsdagar under 90-talet och början på 2000-talet. Men sedan dess har intresset för programmet svalnat och tittarsiffran nådde botten i det senaste programmet. Till en början anklagade media att det var den nya programledaren Marie Serneholts fel, att tittarna inte gillade henne men en mer trolig anledning är det nya upplägget av programmet. Marie Serneholt är ett proffs, en trevlig, vacker och underhållande programledare som ”folket” i Sveriges soffor gillar. Vad Bingolottos tittare uppskattar mer än programledare är musikunderhållning – ett tidigare fast inslag i Bingolotto som nu plockats bort.

Musikinslaget i Bingolotto har varit en fast programpunkt i Bingolotto sedan Leif ”Loket” Olssons tid, en programpunkt som man plockade bort i augusti i år. Eftersom tittarna rasat efter förändringarna så har Bingolottos ledning nu beslutat att återinföra musikpunkten. Framöver kommer bingospelare att få spela bingo och lyssna på musik. Panetoz var först ut nu i söndags och framöver kommer tittarna få se kända artister som Jasmine Kara, Erik Segerstedt och Jessica Folcker. Fler artistförfrågningar ligger ute så Bingolottos tittare kan vara säkra på att få se fler artistuppträdanden framöver.

Programledaren Marie Serneholt tycker att det känns roligare än någonsin att leda Bingolotto och berättar att Bingolottos tittare har ett gäng spännande veckor att se fram emot med bland annat Färgfemman och nya artistframträdanden. Om du spelar bingo på TV så kan det vara värt att ge Bingolotto en ny chans. Mer bingo gör livet roligare! Du har så klart alltid tillgång till bingosidor på nätet och bingounderhållning dygnet runt via Provabingo men ibland kan det vara roligt att bryta av med lite klassisk TV-bingo!

Posted in OnlineBingo, Svensk Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *