Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Rosabingo bingobonus

Hos Rosabingo får du 100 kronor helt gratis direkt efter registrering och du får dessutom en bonus på 100 % upp till 2 000 kronor på din allra första insättning. Hosa Rosabingo kan du använda dina bonuspengar på alla möjliga spel och inte bara på bingobrickor. Välj själv om du vill satsa stenhårt på bingo eller variera ditt spelande med lite Keno, poker eller skraplotter. Hos Rosa bingo finns allt du kan önska dig och dessutom härliga chattvärdar och sociala spelare från alla Sveriges hörn.

Rosabingos egna blogg

Hos Rosabingo hittar du en alldeles särskild avdelning som består utav en bingo blogg. Här skriver chattvärdarna om allt som händer inne på sajten och vad för nytt som väntar. De allra senaste blogginläggen berättade att det gick att vinna biobiljetter, att nya chattvärdar var inbjudna och att Rosabingo hjälpte till med välgörenhet. Här finns både bra och rolig information för alla spelare och gör det hela till en mycket roligare upplevelse. Du får dessutom kommentera alla blogginlägg om du vill och diskutera de roliga nyheterna med dina nya eller gamla bingovänner.

Säkra och trygga betalningar

Bingo är det populäraste spelet inne hos Rosabingo och det finns fyra olika bingospel att prova på. När du gör dina insättningar så får du välja mellan flera olika betalningsalternativ. Välj det som passar bäst för dig och det du känner dig tryggast med. Det finns både Mastercard, Visa, Skrill, Neteller och Deal. De sistnämnda är så kallade e-plånböcker och gör det lite mer säkert att föra över pengar på nätet. Toppen för dig som vill kunna slappna av medan du spelar och inte vill oroa dig för onödiga risker på nätet. Förutom trygghet så får du även ta emot din alldeles egna Rosabingo bingobonus vilket är toppen för alla som älskar gratispengar.

Rosabingo bingobonus, 1.0 out of 10 based on 1 rating
Posted in Rosa Bingo |

Comments are closed.

Rosabingo bingobonus, 1.0 out of 10 based on 1 rating