Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Rosa Bingo

[left_content]
Rosa Bingo är en liten bingosida med stor potential att växa till någonting större! Den lanserades så sent som 2013 men har redan plockat viktig bingomark på bingomarknaden online. Med en generös välkomstbonus och återkommande insättningsbonusar och billiga brickor lockar Rosa Bingo både kvinnor och män till sina bingorum. Sajten är möjligtvis i det rosaste laget men färgvalet avspeglar den vision som Rosa Bingos skapare har; att erbjuda en plats full av bingokärlek!

Den rosa färgen är barmärtighetens, kärleken och renhetens färg. Rosa Bingo är i allra högsta grad en vänlig bingosida som bryr sig om sina medlemmar. Trevliga chattvärdar och nordisk kundtjänst finns alltid tillgänglig och i bingorummen finns det utrymme för möten mellan olika bingospelare. Den rosa bingosidan är definitivt en ren och transparent bingosida som inte döljer någonting för sina medlemmar. Intill varje spel ser du klart och tydligt hur många som spelar, hur mycket jackpotten och spelpotten är på och vad spelet kostar.


ahabingo förstasida
Förstasidan (klicka för att förstora)
ahaBingo registrering
Registrering (klicka för att förstora)

RosaBingo Bonus – 100 kr att spela för + 100 % insättningsbonus upp till 2000 kr

Nya spelare på RosaBingo välkomnas med 100 kronor gratis att spela för så snart de registrerat sig. Efter första insättningen får de 100% bingobonus upp till 2000 kronor. Du kan alltså få upp till 2100 kronor extra att spela för!

Såhär enkelt registrerar du dig på Rosa Bingo

  • Gå till rosabingo.com. Klicka på ”Bli medlem” eller snabbregistrera dig på startsidan
  • Fyll i namn, adress och övriga personuppgifter, godkänn villkoren och klicka slutligen på “Bli medlem”.
  • Ditt konto är skapat och RosaBingo skickar ett välkomstmejl till dig till den mejladress som du angav i registreringen.
  • Logga in på RosaBingo och börja spela!

Säkra insättningar på RosaBingo

Den som gör insättningar och uttag till och från RosaBingo kan vara lugn. Rosa Bingo låter dig som är medlem använda Mastercard, Visa, Skrill, Neteller och iDeal. Du har med andra ord en rad bra och säkra alternativ när du ska göra en insättning eller plocka ut en vinst eller eventuell bonus. Om du är osäker på hur du gör insättningar eller hur du plockar ut dina pengar, så kan du vända dig till Rosa Bingos kundtjänst.

RosaBingo spel

Rosa Bingo har ett brett utbud av bingospel och erbjuder även ett trevligt utbud av kasinospel för den som vill komplettera sina bingo-omgångar med lite andra typer av spel. Bingoutbudet är emellertid det mest intressanta och vi hittar flera bra och unika spel. Det finns variantbingo, 75-bollarsbingo, 90-bollarsbingo och den mer ovanliga 80-bollarsbingon. Det finns med andra ord både klassiska och moderna bingovarianter och du hittar enkelt ett spel som passar dig. Vi kan rekommendera RosaBingos mest populära bingospel, 1001 och 1001-5 där jackpottarna brukar kunna växa sig riktigt stora, trots att brickpriset sällan är högt. Dessa bingospel lockar flest spelare och bjuder på varantbingo med 75 bollar.

Det fina med RosaBingos spel är bredden som gör det möjligt för dig som spelare att variera dina spelomgångar. Vill du testa något nytt så finns det bra beskrivningar som förklarar hur de olika bingovarianterna spelas. I bingorummen finns det dessutom en chattruta som möjliggör chattsessioner med andra spelare och chattvärdar. Om du är osäker på reglerna så kan du alltid fråga de spelare som spelar samtidigt som dig, de brukar alltid vara hjälpsamma.

För att sammanfatta vår uppfattning av RosaBingo så kan vi säga att den lever upp till sitt namn. På RosaBingo spelar du i en kärleksfull och gemytlig atmosfär. Vi skulle inte dra det så långt som att säga att du studsar runt på rosa små moln men det är inte alltför långt borta! Under spelomgångarna så kan du verkligen pausa vardagen och finna ro bland bingospelen och underhållningen.

Kundtjänst

RosaBingos kundtjänst är välvilliga och hjälpsamma. Då Rosa Bingo är en Nordisk bingosajt så innebär det att det i kundtjänst arbetar människor från hela Norden. Det är därför som du kan få hjälp av såväl en svensk som en dansk, norsk och finsk. Om du inte förstår vad kundtjänst skriver till dig, så kan du be om att få hjälp av en svensktalande person. Det har Rosa Bingos kundtjänst full förståelse för. Innan du vänder dig till kundtjänst så kan det vara smart att besöka Rosa Bingos hjälpavsnitt som du hittar under fliken “Hjälp”. Där hittar du svar på de mest förekommande frågorna.

Om du inte hittar de svar du söker på Rosa Bingos hjälpsida, så kan du mejla till kundtjänst. Kom ihåg att du måste vara inloggad på Rosa Bingo för att kunna ställa en fråga direkt till kundtjänst. Om du inte är inloggad så mejlar du kundtjä[email protected] direkt. Det brukar inte dröja mer än en dag att få svar, ofta mottar du ditt svar redan efter några timmar. Har du tur går det fortare än så.

Positivt och negativt

+ 100 kr gratis + 100% insättningsbonus till alla nya medlemmar.
+ Annorlunda bingospel
+ Enkelt upplägg på bingosidan – det går snabbt att ta sig från A till B
+ Trevliga månadskampanjer, även om de är för få!
– Endast en månadskampanj i början av varje månad. Vore roligt med veckokampanjer!

[/left_content]
[right_content]

3 populära minispel

farmfrenzy
Farm Frenzy
Dags att testa på bondelivet som farmare! I Farm Frenzy får du skrapa dig fram bland åsnor, grisar, hästar och hö och annat som hör landet och bondelivet till. Här gäller det att skrapa fram 3 lika symboler för att få vinst – svårare än så är det inte att vinna!
farmfrenzy
USA Slots
Om du gillar den röda, blåa och vita fanan med de många stjärnorna så är USA Slots ett minispel i din smak! Här får du snurra fram klassiska, amerikanska symboler med chans att förverkliga den amerikanska drömmen! Gör som jänkarna och spela dig fram till en ny förmögenhet!
farmfrenzy
Dino World
”Modernt och gammalt på samma gång”, det skulle Dino World kunna beskrivas som. Det är gammalt eftersom karaktärerna är från stenåldern samtidigt som det känns modernt och fräscht att se urmänniskan på en modern spelautomat med roliga funktioner och vinster.

[/right_content]

Rosa Bingo , 6.0 out of 10 based on 3 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rosa Bingo , 6.0 out of 10 based on 3 ratings