Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Problem med bingosajt?

Det händer ju att man hamnar i dispyter här i livet. Bingo på nätet är tyvärr inget undantag och det är lätt hänt att man känner sig överkörd av de stora spelbolagen om något händer. Självklart är det trist om det blir krångel med någon bonus, trubbel med något konto som blir låst utan anledning eller bråk om någon vinst man tycker sig ha vunnit när det i själva verket har stått fel någonstans. Den här sidan har jag lagt upp i hopp om att kunna hjälpa bingospelare att få själig ersättning om något händer och kunna berätta för andra bingospelare vilka bingosidor som kanske inte alltid har skött sig felfritt.

Jag fick idén till att lägga upp den här sidan när jag själv hade lite delade meningar med 888bingo. Jag spelade i deras casino och trodde mig spela i £ vilket det stod på skärmen men i själva verket så spelade jag i svenska kronor. Jag vann en ganska skaplig peng trodde jag men när det visade sig att jag bara vunnits summan i svenska kronor blev den ju avsevärt mycket mindre. Efter lite mailade fram och tillbaka med 888bingo så fick jag en ursäkt men ingen kompensation alls vilket jag tyckte var lite dåligt. Ni kan läsa hela historien här och här.

Har du hamnat i bråk med någon bingosida?

Det är ju lätt hänt att man blir fly förbannad och inte riktigt vet vad man ska ta sig till. Ofta beror hela grejen på missförstånd men visst händer det att spelbolagen utnyttjar sin storlek och bara skiter i sina spelare, något som gör de flesta fly förbannade!

Om du har haft delade åsikter med någon bingosajt och det har blivit lite trubbel så får du jättegärna skriva in till mig så ska jag försöka hjälpa dig. Jag kan berätta för andra spelare om vad som har hänt och jag ska göra mitt bästa för att bingosajten ska ge en rimlig kompensation eller åtminstone förklara sig. Ni når mig lättast genom att skicka ett e-post till [email protected] eller bara lämna en kommentar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *