Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Pengar tillbaka och extra vinster på bingo

Bingo på jackpotjoy Bingo börjar bli hett igen, både online och offline. Främst växer intresset bland spelare på nätet och både män och kvinnor tar plats i bingohallarna där det chattas, spelas och vinns om vartannat! En av Storbritanniens största bingosajter har fångat bingointresset hos många svenskar och Nordbor. Vi har undersökt varför! OBS! Varning för bonustips och gratis bingo! 

Jackpotjoy ger mer för pengarna

Jackpotjoy startades i Storbritannien och blev snabbt landets största bingosajt med över 4 miljoner medlemmar. Till Sverige kom Jackpotjoy i början av 2012 och har under året som gått fått många nya offlinespelare att testa bingo online.

Rättvist, säkert och trevligt spel är  självklara anledningar till varför Jackpotjoy fått så många svenska fans. Deras bonusar och kampanjer är självklara anledningar som spelar in. Som medlem på jackpotjoy får du nämligen delta i kampanjer och tävlingar varje dag.

Varje ny vecka erbjuds du nya bingoutmaningar och bingobonusar. Det börjar redan dag ett när du blivit medlem. Då får du 100% insättningsbonus på din första insättning! Satsar du 500 kronor, så ger Jackpotjoy Bingo dig 500 kronor extra att spela för.

Nytt på Jackpotjoy i Maj 2013

Denna månad finns det mängder av bra erbjudanden att ta del av på Jackpotjoy. Maj månad ser ut att bli en kampanjmånad full med trevliga vårerbjudanden och tävlingar där bonusar och pengar till Joyshoppen går att vinna. Håll utkik efter bingosajtens kampanjer genom att kolla din mejl och även kolla på Jackpotjoy och bingosidans Kampanj-avdelning.

Veckans erbjudanden

Just idag kan du få pengar tillbaka när du spelar på Jackpotjoy. Galne Hatten bjuder nämligen på 10% insättningsbonus om du spelar i Sagolandet. Imorgon avslutas Tikis tidsresa som ger medlemmar möjligheten att dela på 10 000 kronor. Du kan fortfarande delta i tidsresan om du blir medlem idag!

Vill du bli medlem?

Att bli medlem är både enkelt och gratis – en drömkombination dum att missa! Du blir medlem på några få minuter genom att REGISTRERA DIG PÅ JACKPOTJOY. Det är som sagt kostnadsfritt. Du tjänar faktiskt på medlemsskapet direkt, då du välkomnas med en trevlig bonus. Alla nya medlemmar får just nu 100% insättningsbonus på första insättningen.

Jackpotjoy – för nybörjare eller proffs?

Bingosajten är definitivt för nybörjare OCH proffs. Till JackpotJoy bingo är alla välkomna. Det spelar ingen roll om du spelat bingo sedan barnsben eller om du upptäckt bingovärlden online alldeles nyligen eller precis i detta nu! Utbudet på JJ är stort och det är framförallt brett. Du kan enkelt hitta spel som matchar din spelnivå. Det finns guider som förklarar hur du spelar och det finns lojalitetsprogram som ger dig möjlighet att avancera som spelare. Du kommer trivas. Det är vi på ProvaBingo säkra på.

Posted in Jackpotjoy Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *