Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Otroliga erbjudanden hos RosaBingo

rosa bingo bonusFör nya bingo medlemmar hos RosaBingo är det verkligen lilla julafton. Just nu så skänker bingosidan ut två galna bonusar som direkt har blivit ett hett samtalsämne bland bingospelare på nätet. Den otroligt enkla och simpla bingosidan erbjuder inte bara bra bonusar, utan i bingorummen så gömmer sig storslagna och riktigt värdefulla vinster. En sådan kanske inte hade varit helt fel nu mitt i sommaren.

Rosa Bingo bonus

Tidigare så nämnde vi något om en grym bonus hos RosaBingo. För att vara klara från missförstånd så är det inte bara en bonus, utan två bonusar som du kommer kunna använda dig av. Alla nya medlemmar kan just nu använda sig av dessa två bonusar. En av bonusarna som du får är en helt gratis bonus som du inte kräver någon insättning.

Det är en härlig bonus på 100 kronor som du får. Denna välkomstgåva är till för att du ska testa dig runt på hemsidan och bingorummen utan att förlora några pengar själv. Du kan självklart även vinna riktiga pengar med den bonus du hämtar.

När du väl känner dig redo för att slänga in din första insättning på hemsidan så kommer du att få ytterligare en bonus. Denna bonus är något mer värdefull, då det är en insättningsbonus. Du kommer att få chansen att dubbla din första insättning upp till 2000 kronor.

Heta bingorum

Det finns bingorum som innehåller riktigt stora vinster som du absolut inte får missa att spela om. Du följer enkelt och smidigt vilka rum som de stora jackpottarna finns i direkt från startsidan.

Bli medlem på RosaBingo idag

Posted in Rosa Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *