Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Om oss

ProvaBingo.se drivs av 3 glada personer – Erik, Emil & Jenny. Vi har alla haft bingo med oss på något sätt sedan barnsben då bingolotto under sin storhetstid hjälpte våra idrottsföreningar och vi flitigt sålde lotter bland grannar och släktingar.

Det var ofta vi satt hemma på lördagskvällen och hoppades att Loket skulle dra just våra nummer och att man skulle få ringa in och vinna sig en låda. Tyvärr hände det aldrig men det var alltid trevlig stämning hemma framför tv-apparaterna ändå.

Sedan dess har förkärleken för bingo funnits kvar och när bingo på nätet började bli populärt så tänkte vi att vi skulle starta upp en bingosida. Aldrig trodde vi då att vi skulle ha Sveriges största hemsida om bingo ett par år senare men nu sitter vi här 🙂 Söker man på “bingo” i google.se så kommer vi faktiskt högst av alla vilket känns jättekul. Vi måste ju ha gjort någonting rätt, inte sant?

Är det någonting ni undrar över, eller om ni har förslag på något vi kan göra bättre så skicka gärna ett mail till oss på [email protected] Det är alltid kul att kunna hjälpa till!

Om oss, 7.0 out of 10 based on 4 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om oss, 7.0 out of 10 based on 4 ratings