Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Spela bingo på nätet – Nybörjarguide

Ny med bingo på nätet?

Spela bingo på nätet är väldigt enkelt, spännande och kul. Därför har vi satt ihop en omfattande guide för att hjälpa dig att börja spela. Den är fylld med hjälpsamma tips som är bra för nybörjare att känna till. Kan vara bra att kolla en extra gång om du ska börja spela på en ny bingosajt. Ifall du inte vet så mycket om bingo så finns det väldigt mycket att läsa om bingons historia och om de olika bingotyperna på de flesta bingosidorna. Bingo är ett enkelt spel och de flesta sidorna ger ut information om hur man spelar. Ett bra första steg är att börja med att spela gratis bingo. Många sajter erbjuder gratis bingo pengar till sina nya spelare för att man ska kunna prova på och känna sig lite för. Ett jättebra sätt att prova på spänningen och ta reda på varför så många älskar att spela bingo på nätet!

Komma igång

Första steget är naturligtvis att välja en kul bingosajt som du känner dig säker och vill spela på. Det finns flera olika sidor på nätet som har olika typer av spel, som bingo. Det är viktigt att kontrollera att sidan har ett lagligt tillstånd för att tillhandahålla bingospel. Ett bra tips för nybörjare är att välja en bingosida där det är enkelt att förstå och där du inte behöver ladda ner något yttligare program till datorn bara för att spela bingo. T.ex. Betsson bingo och Maria bingo.

Skapa ditt konto

När du har valt sida som du vill spela på så måste du göra ett konto för att bli medlem och kunna spela på sidan. Det är inte komplicerat och vanligtvis så består det endast av att ge ut din personliga information. Alla seriösa sidor ger dig detaljerad information om vad du ska fylla i. När du är klar så skickar sidan ett bekräftelse mail till den emailadressen som du tidigare fyllde i. Tänk på att fylla i rätt information så att uttagen från kontot kan ske mycket smidigare. Vissa sidor så får du fylla i en maxgräns för vad du kan sätta in på kontot så att du inte sätter in mer än vad du egentligen har råd med.

Din första insättning

Det är nästan alltid gratiis att sätta in pengar på bingosajter men det händer att avgifterna och hur du sätter in pengarna på kontot beror på vilken sida du väljer. Var säker på att du har läst igenom informationen som står på sidan du valt innan du sätter in pengarna. Innan du kan köpa bingobrickor så måste du överföra pengar till ditt konto. Vanligtvis så är det väldigt enkelt att sätta in pengar på kontot och det finns detaljerade instruktioner om hur du gör det steg för steg. När du har pengar på kontot så kan du börja köpa bingobrickor för kommande spel och ibland så erbjuder sidorna rabatt på köpa utav flera brickor.

Tänk på att när du gör din första insättning så får du nästan alltid en bingo insättningsbonus som gör att din insättning ofta dubblas. Sätter du in 100 kronor får du alltså ofta 200 kronor att spela för! Håll ögonen öppna efter en sån bingobonus när du väljer bingosida.

Chatten

Chatten fungerar som ett digitalt forum där alla kan skriva kommentarer och läsa andras. Att engagera sig i att chatta med andra spelare är mycket roligt samtidigt som man spelar bingo. Det är även möjligt att ställa frågor till värden för bingospelet. Du känner igen dessa värdar genom att de har beteckningen CM framför sina namn. På de flesta hemsidornas chattar så är chatten kontrollerad och för att alla ska ha trevligt så behöver man visa hänsyn till de andra. Ifall du inte sköter dig ordentligt så finns det en risk att du blir avstängd från chatten. Du måste läsa sidans regler för chatten innan du får chatta. Här är några exempel på sätt som inte tolereras i chatten:
· Användning av fult språk t.ex. svordommar.
· Trakasserier av andra spelare
· Bråk och kränkningar
· Reklam
· Rasistiska yttringar

Klassisk Bingo, VariantBingo och MönsterBingo

Oftast spelas något av de tre vanliga sorternas bingospel- Du kan lära dig mer om dem här, de kallas Klassisk Bingo, VariantBingo och MönsterBingo. Alla spelen är väldigt lika men det finns lite olika regler, ibland kan man få bingo fler än en gång och ibland får man inte alls bingo bara för att man har en full rad. Läs lite mer så förstår du skillnaderna på klassisk bingo, variantbingo och mönsterbingo.

Kom ihåg…

Kom ihåg att om du har några frågor så kan du alltid fråga bingosidans kundservice, chatten eller F.A.Q. Det är viktigt att du kommer ihåg att de olika sidorna har olika regler och därför är det väldigt viktigt att läsa hemsidans policy innan du börjar spela. Lycka till och vi hoppas att du har riktigt trevligt med att spela bingo på nätet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *