Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Nya spel hos Ladbrokes

Det var länge sedan jag skrev något om Ladbrokes Bingo, vet inte riktigt varför, det har bara blivit så. Nu har de i alla fall lanserat ett par nya roliga sidospel vilket helt klart är värt att nämna. Omväxling förnöjer ju som sagt så nya spel är ju alltid ett spännande inslag i vardagen! Dessutom erbjuder ju Ladbrokes Bingo en väldigt bra bonus för nya spelare!

Fruity Burst

Att frukt är nyttigt är ju allmänt känt och visst kan man aldrig få nog av frukt! Här möter du Cherry, Lester, Eureka, Pippin och Jaffa i ett fruktigt bingo minispel. Pressa frukterna så mycket du kan och matcha in minst 5 av samma symbol bredvid varandra för att vinna. Får du fler i rad så vinner du såklart mer!

Sacred 7s

Den heliga sjuan kanske tar dig till sjunde himlen! Sacred 7s är ett nytt minispel, en trehjulig spelautomat med manuella holds och nudges. Allt du behöver föra är att matcha 3 symboler i rad och håva in dina vinster! Precis så enkelt är det verkligen!

Ny spelare hos Ladbrokes bingo?

Har du inget konto hos Ladbrokes Bingo sedan innan så väntar självklart en finfin bonus på dig. Sätt in 100 kronor och du får 200 kr extra, helt gratis. Spela för 300 kronor!

Registrera ditt konto här!

Posted in Ladbrokes Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *