Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Nya Bingosidor – Nya Bingosajter på nätet

Internet kryllar som bekant av olika bingosidor och ibland kan det ju vara kul att prova något nytt. Här hittar du några nya bingosidor som du troligen inte spelat på innan. Det är ju alltid kul med lite omväxling och har man spelat på samma bingosajt på nätet ett tag så deär det ju kul med en ny bingosida, då kan man ju passa på att ta del av en bingobonus också och det är ju aldrig fel 🙂 De erbjuder generösa bingo bonusar och de wildrivs stora seriösa bolag så dina pengar är säkra och du behöver inte oroa dig för att lämna ut dina personuppgifter på någon av dessa nya bingosajter på nätet.

 

Nya bingosajter och deras bingobonusar:

Utopia Bingo – 100 kr gratis & 2000 kronor bonus

Utopia Bingo är en ny bingosida som drog igång på riktigt i februari så man kan helt klart kalla det en ny bingosajt! De har snabbt hunnit få en hel del spelare dock och du ser sällan under 200 spelare som är igång vilket är ett väldigt gott betyg. Hos Utopia Bingo är allting på svenska, så du behöver inte tänka på det. Hemsidan, kundtjänsten och valutan är smidigt svensk.

Som ny spelare hos Utopia Bingo får man 100 kr gratis när man registrerar ett konto. Pengarna kommer in snabbt och smidigt! När man gör sin första insättning så får man 100% bonus upp till 2000 kronor och som om inte det vore nog så får man alltid 20% bonus på alla sina kommande insättningar!

Utopia Bingo recension | Hämta dina 100 kronor gratis här!

 

William Hill Bingo – Sätt 100 kronor & få 250 kronor bingobonus

William Hill Bingo är en av de svenska nya bingosajter som kommit under 2010. De har länge varit stora i England men det är först i nu som de har slagit upp portarna för norden. Som ny spelare hos William Hill Bingo får man en väldigt generös bingobonus. Sätter du in 100 kronor så får du 250 kronor ytterligare att spela för.

Måndagar är den stora gratis bingo dagen hos William Hill Bingo. Då kan du under hela fyra timmar vara med och spela bingo utan insättning och totalt delar William Hill Bingo ut 7000 kronor i priser! Gratis är alltid gott och självklart gäller det gratis bingo mer än något 🙂

William Hill Bingo recension | Hämta din bingobonus här!

 

888bingo – spela gratis bingo var 20:e minut!

888bingo är det senaste tillskottet ifrån speljättarna 888. Det är en systersida till den engelska bingosajten 888ladies men hos 888bingo är allting på svenska. Kundtjänsten, spelarna, chatten, valutan, ja rubbet!

Som ny bingospelare hos 888bingo får man tyvärr inga gratis bingo pengar när man registrerar ett nytt konto. Istället har de satsar på att erbjuda gratis bingo spel väldigt ofta. Var 20:e minut har du chansen att vara med och spela helt utan insättning! Skulle du vinna någon liten slant så finns det bingobrickor att köpa för bara 10 öre styck! Vill du spela mer på riktigt så får du självklart bonus på din första insättning, 100% upp till 200 kronor!

888bingo recension | Spela gratis bingo var 20:e minut här!

 

Svenska Bingo – sätt 100 kronor och få 250 kronor bonus!

Svenska Bingo är ingen jätteny bingosajt, de har varit med ett tag men är långt ifrån veteraner.  Som namnet avslöjar är Svenska Bingo en väldigt svensk ny bingosajt. Har har satsar hårt på att vara så svenska som möjligt så självklart är valutan, kundtjänsten, spelarna och hemsidan på svenska. Till och med logotypen är gul och blå.

Som ny spelare får du en väldigt generös bonus när du gör din första insättning. Sätter du in 100 kronor så får du 250 kronor extra!

Svenska Bingo recension | Sätt in 100 kronor och få 250 kronor extra!

 

Spela på ny bingosida – viktigt att tänka på

När man ska börja spela på en ny bingosida så kan det vara bra att kolla vad som gäller för de olika bonusarna. Du hittar en hel del info om vad som gäller under bingo insättningsbonusar här på sajten men hittar du inte det du letar efter så brukar det oftast stå med på den nya bingosida som du vill spela på. Lyckas du inte hitta informationen själv, den ligger ibland lite knepigt till, så skäms inte över det utan fråga supporten på den nya bingosidan om du känner dig orolig. Supporten finns där för att svara på precis sådana frågor och det är ju alltid skönt att vara säker på vad som gäller, särskilt när man börjar spela bingo på en ny bingosajt.

Det viktigaste med bingo på nätet är att ha kul. Tänk på det och prova runt lite bland olika nya bingosajter på nätet och hitta en ny bingosida som passar dig perfekt. utnyttja olika gratis erbjudanden som du kan få hos olika nya bingosidor innan du bestämmer dig vad du ska slå dig till ro!

Har du tips om andra nya bingosajter som du tycker att vi borde skriva om så lämna gärna en kommentar! Det är alltid kul att testa på fler nya bingosajter 🙂

Nya Bingosidor - Nya Bingosajter på nätet, 7.3 out of 10 based on 11 ratings

2 Responses to Nya Bingosidor – Nya Bingosajter på nätet

 1. agneta says:

  Hej spela inte på Foxy bingo jag vann 775kr 1 januari o inte fått pengarna än,dom svarar på maile efter ca 3 dagar o då på engelska.Ingen bingosait jag rekomenderar mvh Agneta

  • Erik says:

   Hej Agneta!

   Kul att du lämnar feedback. Foxy Bingo är ingen bingosajt vi själva rekommenderar heller. Den populäraste bingosajten just nu är UtopiaBingo så ge den ett försök istället vettja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nya Bingosidor - Nya Bingosajter på nätet, 7.3 out of 10 based on 11 ratings