Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Nya bingorum

Det har skett mycket förändringar hos Maria Bingo på senaste och bland annat har de lanserat ett helt gäng nya bingorum. Har du inte kikat in hos Maria Bingo på senaste så borde du definitivt titta förbi och är du helt ny hos Maria Bingo så får du inte missa vårt kampanjerbjudande. Spela riskfritt i en månad, förlorar du så får du pengarna tillbaka!

Marias nya bingorum

I bingorummet KÖKET så hittar du varje morgon frukostbingo, garanterade radvinster och brickor för 5 kronor stycket.

Efter det kan du kila ut till bingorummet TRÄDGÅRDEN, beundra de vackra orkideerna, rosorna och liljorna och spela på billiga bingobrickor med en jackott som går ut ofta!

Efter det så kan du kika bort till KIOSKEN och ta en korv med bröd. Välj och vraka bland tillbehören och spela lite 90-bollars bingo.

Efter kioskbesöket så kan du ta en latte i bingorummet FIKET. Jaga jackpotten som går ut inom 55 nummer och köp brickor för 5 kronor styck.

När kvällen kryper på så passar det väl bäst att ta en sväng till KROGEN för en kall öl. Här kan du köpa brickor för 10 kronor styck och så gott som dygnet runt så är det garanterade radvinster på minst 250 kronor!

Sist men inte minst så kan det vara skönt att ta igen sig lite. Vad passar bättre så än ett SPA? Brickor för 10 kronor och alltid minst 250 kr garanterat i varje spel!

Där har du alla de nya bingorummen, är du ny spelare så glöm inte att ta del av vår Maria Bingo kampanj!

Få 50 kronor gratis som ny spelare hos Maria Bingo!

Posted in Maria Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *