Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Ny bingosida – Utopia Bingo få 100 kr gratis

Utopia Bingo är en svensk ny bingosida som satsar hårt på generösa utopia bingo ny bingosidabingobonusar. Till alla nya kunder som registrerar ett konto erbjuder Utopia Bingo 100 kr gratis att spela bingo på nätet, slotsmaskiner och skrapa skraplotter för. Dessutom ger Utopia Bingo 100% bonus upp till 2000 kr till alla nya spelare på deras första insättning.

Utöver erbjudandena för nya kunder så ger Utopia Bingo alltid sina spelare möjligtheten att få 100% bingobonus på alla sina insättningar. Varje dag har Utopia Bingo supertimmar då man får 100% bonus på alla sina insättningar. Håll koll på deras hemsida så du inte missar när supertimmarna är.

En ärligare bingosida

Som om inte alla bingobonusarna vore nog så sticker Utopia Bingo ut som en ny bingosida även genom sin öppenhet. De marknadsför sig som “en ärligare bingosida” och med det menar dem att de visar upp mer siffror för sina spelare. Alla bingosidor tar ut avgifter i varje spel, något man kanske inte tänker på när man spelar men något som också är självklart när man tänker efter. Utopia Bingo är en av få som väljer att visa upp det här dock. Här ser du precis hur mycket pengar av varje pot som går till vinster, till jackpottar och som går i avgifter.

Utopia Bingo säger att dem gör detta för att deras avgifter är så mycket lägre än alla andras och det vill dem gärna visa. Deras generösa bonusar, i kombination med deras ärlighet och att alla uttag från sajten är gratis gör Utopia Bingo till den bästa bingosidan enligt oss och något vi starkt rekommenderar. Vill du läsa mer om Utopia Bingo så kan du göra der i Utopia Bingo recension

Besök en ny bingosida och hämta dina 100 kr gratis här

Ny bingosida - Utopia Bingo få 100 kr gratis, 9.0 out of 10 based on 1 rating
Posted in Gratis Bingo, Nya Bingosajter, Svensk Bingo, Utopia Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ny bingosida - Utopia Bingo få 100 kr gratis, 9.0 out of 10 based on 1 rating