Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Ny bingosajt

Det händer ganska ofta att folk som kommer hit gör det för att de är nyfikna på att prova en ny bingosajt. Antingen så är man trött på sin gamla bingosajt, man kanske är sugen på att kunna få ta del av en bingobonus eller så jagar man helt enkelt bara lite omväxling. Vad man än söker så brukar det vara ganska lätt att finna. Oberoende av om man letar efter en ny bingosajt, som bara är ny för en själv eller en ny bingosajt som är ny i största allmänhet så brukar jag ge samma svar.

Ny bingosajt – Utopia Bingo

Utopia Bingo är min favorit bland alla bingosajter och den slog upp portarna under 2010 så man kan kalla den för en ny bingosajt i alla bemärkelser. Utopia Bingo har allt som man kan begära.
– Gott om spelare och trevliga chattvärdar.
– Allting är på svenska, en svensk bingosajt rakt igenom
– Generösa bingobonusar, få 100 kr gratis bingo när du registrerar dig och alltid bingobonus på dina insättningar.
– De är ärliga och öppna – de står för och visar hur mycket de tar ut i avgifter. Alla bingosajter tar ju ut avgifter men utöver Utopia Bingo så vet jag ingen om faktiskt vågar visa hur mycket.
– En unik design som sticker ut ur mängden, inga jobbiga blinkande banners och inge färger som sticker i ögonen.

Klicka här för att komma till Utopia Bingo och få 100 kr gratis bingo!

Ny bingosajt – viktigt att tänka på

I just Utopia Bingos fall kan jag själv gå i god för att allting kommer fungera som de ska. Jag har spelat där en hel del och allt har alltid funkat smärtfritt. Bingobonusarna kommer som de ska, kundtjänsten svarar snabbt och är trevlig, det fungerar fint att både sätta in och ta ut pengar.

Ska du o andra sidan spela på någon ny bingosajt som inte finns rekommenderad här på ProvaBingo.se så kan det vara klokt att googla lite om dem först. Söker man så finner man brukar det ju heta. Hittar man inget skumt om bingosajten efter en stunds googlande så är det förmodligen ingen som känt sig lurad. Idag har ju så många bloggar så om någon blir sur på en bingosajt så brukar de skriva om den i arga ordalag.

En anna bra grej är att kolla på deras bingobonus villkor, ofta kan de vara så att man måste spela upp sin insättning inom en viss tid för att få sin bingobonus eller något annat krångel. Kan vara bra att kika på.

Lämna gärna en kommentar om du har tips på någon annan bra ny bingosajt!

Posted in Nya Bingosajter |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *