Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

November hos Svenska Bingo

Ingen kan ha missat hur vintern än en gång dragit in över Sverige och att November är här med sitt slask och kyla är helt klart ett faktum. Hos Svenska Bingo deppar man inte över det utan här drar man till med en rolig bingo kampanj instället. Kampanjen heter “Högre eller lägre” och går till som följer. Varje dag så väljer Svenska Bingo ut en bonussumma. Det du ska göra är att gissa om nästa dags bingobonus är högre eller lägre än dagens. Gissar du rätt så får du bonussumman!

Till exempel såhär, säg att dagens bingobonus summa är 37 kronor. Då gissar du helt enkelt på hemsidan att morgondagens bonus är högre. Morgondagens bonus kanske visar sig vara 67 kronor. Då hade du rätt och får in 67 kronor på kontot! För att få vara med och tävla krävs det dock att du har gjort en insättning inom de senaste 48 timmarna från det att du gissar.

Om du är ny kund hos Svenska Bingo så har du dessutom deras superbonus för nya spelare att ta del av. Sätt in 100 kronor och få 250 kronor att spela bingo på nätet för!

Klicka här för att komma till Svenska Bingo!

Posted in Svenska Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *