Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Neteller bingo

För nätbingo och andra casinospel rekommenderas helt klart nätplånboken Neteller.

Neteller är ett väldigt smidigt sätt att föra pengar mellan nya bingosajter. Det går snabbt men framförallt så är det säkert. Du behöver inte längre oroa dig för att knappa in ditt kontonummer eller kreditkortsnummer på massa olika ställen utan nu räcker det med att du gör det hos NETeller, som är en väldigt stor och lika seriös aktör så här har du inget att oroa dig för.

För att användra Neteller måste man först registrera ett konto på www.neteller.com. Detta går snabbt och smidigt. Sedam ansluter man sitt kreditkort genom att klicka på deposit och så sätter man in pengar på sitt Netellerkonto med sitt kreditkort och på några sekunder så ligger pengarna där på kontot. Nu fungerar Netellerkontot precis som din egen plånbok fast den är online. Vill du sätta in pengar på någon bingosida så knappar du bara in ditt kontonummer och ditt säkerhetsnummer till Neteller och hur mycket du vill sätta in, så dras pengarna från ditt Netellerkonto och vips så kan du spela bingo igen. Skönt att slippa leta reda på plånboken varje gång men framförallt så känns det tryggt att veta att man slipper skriva in sitt privata kontonummer överallt.

 

Bingosajter med NETeller

Bingosidor med NETeller är bland andra Utopia Bingo, Maria Bingo och MamaMia Bingo. Där kan du enkelt både sätta in pengar och ta ut pengar när du vill spela bingo med NETeller.

Posted in Okategoriserade |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *