Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Nätbingo

Nätbingo, bingo på nätet, online bingo… Kärt barn har många namn! Gissningsvis har ingen missat flugan nätbingo men du kanske aldrig har provat på det?

Visste du till exempel att man kan spela nätbingo när som helst på dygnet, sju dagar i veckan? Nätbingo är väldigt smidigt på sättet! Fördelarna är dessutom väldigt många fler. Tack vare chattvärdar så är det nästan alltid fullt liv i chatten. Massor med trevliga människor som sitter med och stämningen är ofta underbart trevlig. Här ser man sällan några sura miner utan man hejar på sina medspelare och gratulerar till vinsterna. Alla är nästan som i samma lag!

Gratis Nätbingo

Man kan faktiskt spela nätbingo gratis. De olika bingosajterna brukar ha olika sätt att erbjuda gratis nätbingo. Vissa ger alla nya spelare en viss summa att spela för, oftast runt 50 kronor men ibland hela vägen upp till 100 kronor. Dessa pengar kommer in på kontot direkt när man registrerar sig så man behöver inte krångla med några kontokort eller liknande. Andra bingosajter erbjuder gratis nätbingo vid vissa speciella tider istället. Det kan till exempel vara varje kväll mellan 18-19 så är det gratis att spela i ett visst bingorum. Hos tex 888bingo så har man tagit det ett steg längre och arrangerar gratis nätbingo varje kvart istället! I varje spel lottas det ut 75 kronor och du kan vara med i hur många spel du vill! Här kan du läsa mer om gratis nätbingo.

Svensk nätbingo

Svenskar brukar ju gilla att umgås med svenskar. Det märker man varje gång man är utomlands, då är man allt som oftast bästa kopisar med varenda svensk som man stöter på. Oavsett om man har något annat gemensamt eller inte. Detta har vissa bingosajter tagit fasta på och erbjuder nätbingo helt på svenska. Bingosajten är på svenska, kundtjänsten är på svenska, valutan och hemsidan lika så. Nätbingo på svenska helt enkelt! Spelarna kan vara antingen bara svenskar eller lite uppblandat över hela skandinavien. Norrmän, danskar och finländare brukar ju vara trevliga dem också 🙂 Här kan du läsa mer om svensk nätbingo.

Nätbingo bonus

När man spelar nätbingo så kan det vara bra att ta tillvara på så kallade bingobonusar. Det ökar vinstchanserna och man får mer att spela för helt enkelt! Jag har ju redan berättat om gratis bingo bonusarna som man får när man registrerar ett nytt konto men det finns mer. När man gör sin första insättning så erbjuder nästan alla bingosajter en nätbingo bonus. Det vanligaste är att de dubblar det man sätter in, säg att du sätter in 200 kronor så ger bingosajten dig 200 kronor till att spela för helt enkelt. Vissa bingosajter ger mer bingobonusar än andra men det är inget som man ska stirra sig blind på. Här kan du läsa mer om nätbingo bonusar.

Nätbingo jackpotter

Det finns många stora jackpotter att kamma hem. Hos de största bingosajterna så finns det jackpotter upp till så hisnande summor som miljonbelopp! Dessa jackpotter är förstås väldigt svåra att vinna och går ut väldigt sällan så många föredrar de enklare men betydligt mindre jackpotterna. De mest populära spelen när man spelar bingo brukar vara de som har jackpotter som går ut inom 60-62 bollar, tex bingospelet “Busenkelt” hos MariaBingo eller “1001” ho Utopia Bingo.

Posted in Okategoriserade |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *