Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Mysig jul på Aha Bingo

Julfirande på Aha BingoOm du vill fira en riktigt god bingo-jul i år så kan du klicka dig vidare till Aha Bingo – där är julen lika självklar som Tomtens skägg!

Den 23:e december anordnas en mysig uppesittarkväll och då bjuder Aha Bingo in till pyssel, rimstuga och massvis av överraskningar. Uppesittarkvällen börjar redan klockan 12.00 på dagen och avslutas först vid midnatt. Under denna juliga afton finns det ett maxtak på hur mycket varje spelare får hämta hem i bonus och maxtaket tås vid 300 kronor i bingobonus. Detta bonustak gäller emellertid inte för frågesporterna under kvällen, inte heller behöver du oroa dig för dina Lucky Looser-vinster!

På självaste Julafton har Aha Bingo låtit många av sina anställda ta jul-ledigt, vilket inte är mer än rätt med tanke på det fantastiska bingoår som de bidragit till genom att vara fantastiska i såväl Aha Bingos chatt som i kundsupporten. Under den 24:e december finns kundtjänst tillgänglig mellan 10.00-20.00 och Morgonkaffet uteblir. Samma tider gäller på juldagen.

Julafton innebär att medlemmar på Aha Bingo får öppna den sista luckan i julkalendern. Decembers kalender har bjudit på bonusar, utlottningar och extra vinster. Vad som väntar bakom lucka nummer 24 har vi på Prova Bingo dock ingen aning om! Vi gissar att det kommer finnas en gratis bingobonus att hämta och håller våra tummar för att vi har rätt!

Under juldagarna kan vi rekommendera dig att spela i Aha Bingos klassiska julrum; X-MAS. Där har det pågått roligheter under hela julmånaden och de fortsätter även under julhelgen. I X-MAS rummet finns det bland annat plats för en stor jackpott som startar på 3500 kronor och som går ut på full bricka inom 57 drag. Brickpriset för jackpottspelet är 10 kronor per bricka och varje spelare får köpa upp till 9 brickor!

Vi vill inte glömma att tipsa dig om Aha Bingos VIP-bonus som finns att hämta i dagarna. Varje dag under jul kan du få 40 VIP-poäng helt och hållet gratis. VIP-poängen landar på ditt spelkonto så fort du loggar in på Aha Bingo ända fram till julafton. När du loggat in och hämtat dina VIP-poäng så ska du definitivt passa på att spela Mandeln i Gröten! Det är ett roligt julspel som ersätter Skattjakten. I Mandeln i Gröten ska alla deltagare försöka hitta “mandeln” som är gömd någonstans mellan de tre spelen som spelas. Alla som är med och söker efter mandeln och som lyckas knipa en radvinst, kommer få ett bonuspris!

Julen är som du förstår, fullproppad på Aha Bingo, varför inte vara med och fira med bingosajten redan idag? Är du inte medlem så får du just nu 100 kronor gratis att spela för. Bli medlem genom att klicka på länken nedan och registrera ett medlemskonto (det är gratis!).

KLICKA HÄR och bli medlem på AHA BINGO – få 100 kr gratis att spela för direkt

Posted in Aha Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *