Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Mycket roligheter på Karamba just nu

spela på karamba Karamba har kanske inte nätets bästa bingospel (faktum är att sajten inte har några renodlade bingospel överhuvudtaget) men vi på ProvaBingo vill gärna hylla högkvalitativa spelsajter som erbjuder snabb, enkel och lättillgänglig spelunderhållning online – och det gör ju Karamba!

Den som blir medlem på Karamba får inte bara ta del av 100 % i match up-bonus, den som blir medlem får även 20 free spins att spela för! Liveturneringar och lojalitetsprogram är andra delar av Karamba som kan vara värda att nämna, liksom det faktum att det finns en VIP-klubb, att sajten finns tillgänglig direkt i mobilen och att Karamba nyligen adderade spel från Net Entertainment.

Under nyår så kommer Karamba förmodligen att lägga till lite nya kampanjer som hjälper dig att kicka igång 2014 ordentligt. Det skadar med andra ord inte att ta en titt på Karamba i dagarna och se vad som är på gång. Allt du behöver göra är att klicka dig in på sajten via vår länk här nedan, registrera ett konto och därefter gå raka klick-vägen till ”Kampanjer”. Där finns alla roligheter listade och du kan snabbt och enkelt klicka dig de events som du gillar.

Klicka här och bli medlem på Karamba – få 100 % i match up-bonus idag! 

Posted in Karamba |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *