Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Morgonkaffet, Lunchlådan, Skattjakten och Lustiga Rummet

Morgonkaffe på Aha BingoRubriken består av Aha Bingos trumfkort – bingosidans mest populära bingorum och bingospel! Med Morgonkaffet, Lunchlådan, Skattjakten och Lustiga rummet kan du fylla dina dagar med spännande bingounderhållning. Det kan krävas lite kaffe och näring för att hålla lågan uppe men har du mat och dryck i närheten så kan du utan problem sitta som klistrad på Aha Bingo!

Morgonkaffet anordnas varje morgon mellan 09.00 – 11.00 i Maxitrippeln. Aha Bingo införde nyligen en ny prispott i Morgonkaffet och du kan numer vinna mellan 10 till 100 kronor och massvis av trevliga VIP-poäng. För dina VIP-poäng kan du handla roliga prylar i Aha-shoppen! Efter Morgonkaffet väntar Lunchlådan som börjar klockan 12.00 och pågår fram till klockan 13.00. Även Lunchlådan spelas i Maxitrippeln och där spelar du om att få öppna Aha Bingos 8 lunchlådor som döljer fina vinster.

Efter Lunchlådan anordnas dagsbestämda bingospel, dvs. spel som enbart spelas på måndagar, tisdagar, onsdagar osv. Du får därför spana in Aha Bingos schema idag för att se vilka spel eller erbjudanden du har att välja mellan. På måndagar kan du exempelvis spela Rosa Jakten och på onsdagar anordnas Aha Bingos onsdagsrace. När eftermiddagen övergår i kväll så kan du spela Skattjakten, oavsett veckodag. Skattjakten går av stapeln klockan 18.30 varje kväll i Maxitrippeln där en skatt av storleken större finns gömd!

Lustiga Rummet är Aha Bingos nuvarande specialrum. Det är ett föränderligt rum som Aha bingo trollar om lite då och då. Just nu finns det variantbingo med lodräta vinstrader i Lustiga Rummet. Bingo spelas ju vanligtvis med vågräta linjer men i Lustiga rummet får spelare vinna både på vågräda, lodräta och diagonala rader. En fin jackpottvinst på 3000 kronor väntar för den som lyckas markera en hel bricka inom 56 drag.

När du spelar på Aha Bingo så ska du se till att testa Morgonkaffet, Lunchlådan, Skattjakten och Lustiga Rummet som utgör kärnan av bingosajten. Testa redan idag genom att klicka på länken och bli medlem!

Klicka här och bli medlem på Aha Bingo – få 100 kronor att spela riskfritt för

Posted in Aha Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *