Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Mega Moolah Isis slot

Mega Moolah Isis slotIgår presenterade vi orginalspelet Mega Moolah slot och idag fokuserar vi på en annan version av spelet; Mega Moolah Isis slot. Precis som sin föregångare består Mega Moolah Isis slot av en progressiv jackopott som hittills betalat ut stora rekordsummor till flera vinnare världen över. Spelet känns även igen på antalet snurrande hjul och insatsmöjligheter men själva temat är helt annorlunda.

I vanliga Mega Moolah är vi i Afrika, i djungler och på savannen men i Mega Moohal Isis slot befinner vi oss i Egypten i öken bland pyramider och faraoer och får ta del av den rotade egyptiska kultur som fanns på den tiden då mumifiering var lika vanligt som mellanmjölk är i Sverige.

Det är definitivt ett spel värt att testa. Gillade du Mega Moolah, gillar du med största sannolikhet Mega Moolah Isis slot. Isis är förövrigt en egyptisk gudinna i den Egyptiska mytologin som varit mycket viktig för det egyptiska folket. Låt Isis bli viktig för dig med genom att klicka på länken nedan. Då får du dessutom 100% extra att spela för när du gör din första insättning på 100 kronor eller mer!

Klicka här för att bli medlem på Vera&John och spela Mega Moolah Isis slot när du vill på dygnet

Posted in Vera&John |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *