Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Maria bingo Sverige har fått ett nytt bingorum

 

Har du märkt att Maria fått ett nytt bingorum? Det nya rummet har döpts till ”Thrill Me” och tagit över från den äldre trotjänaren ”Studio 66”. Detta nya rum är öppet under varenda sekund under hela året – ordet ”stängt” finns inte med i dess ordlista!

10 000 kronor i bingo jackpot

Bingobrickorna, det vill säga din spelplan, utgörs i grund och botten av 25 rutor (fem gånger fem) i Thrill Me-rummet. Varje bricka har tre sådana här planer med tal från 1 till 75. En bingobricka kostar allt från en halv krona till 40 riksdaler – klicka på brickan du vill ha för att se hur mycket den kostar. Det som är speciellt med Thrill Me är att rummet erbjuder en jackpot på hela 10000 kronor där alla som är med och spelar får dela på vinsten – även om det bara är en som vinner! Rent praktiskt går det till så att hälften av jackpotten går till den som får bingo, medan den resterande hälften delas upp bland övriga deltagare.

Som en liten extra bonus, förutom de 10000 kronorna i bingo jackpot kommer du även få ditt namn synligt i bingolobbyn, och utroparen kommer ge dig en välförtjänt gratulation.

Maria bingo lojalitetsprogram

I samband med att Maria bingo gjorde om lobbyn förnyade man även lojalitetsprogrammet. Numera har Maria ett så kallat lojalitetshjul där trogna spelare kan snurra till sig kontanter, värdekuponger, free spins och mycket mer. Programmet är nivåbaserat, så allt eftersom du stiger i nivå kommer du att få finare belöningar. För att stiga i nivå krävs det att du köper bingobrickor samt spelar minispelen du hittar i bingoklienten.

Varje gång du stiger i nivå får du snurra lojalitetshjulet – och där är det Fru Fortuna som avgör ditt öde. Glöm inte att Maria bingo ibland drar igång med kampanjer som påverkar lyckohjulet med extra fina priser. Börja stiga i nivå så att du alltid har bästa möjliga chans att vinna något riktigt fint.

Prova det nya bingorummet Thrill Me hos Maria!

Posted in Maria Bingo |

Comments are closed.