Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Måndag på MamaMia Bingo

På måndagar gäller det som vanligt på Mama Mia bingo att det finns en helt ny bonus att hämta. Varje måndag kan du som medlem alltid räkna med en måndagsbonus. Detta för att ge dig en mycket bättre och roligare start på den nya veckan. Så istället för att frukta och ogilla måndagen. Så kan det istället bli din nya bingodag med massvis av roliga spel och snack i chatten.

Mama Mia Måndagsbonus

Måndagar på mamamiabingoAlla spelare som just nu vill ta del av denna måndagsbonus från Mama Mia behöver bara registrera sig på sidan och vara aktiv under en måndag. Då kommer du att kunna hämta erbjudandet som finns framme. Erbjudandet ser till att du får 50 kronor helt gratis. Förutsatt att du sätter in 200 kronor att spela för. Förutom ännu mer pengar att spela för så kommer det under måndagen hända mer saker. Du kommer även kunna spela extra chattspel med större vinster och tävla om unika vinster.

Mamma Mia bingo bonus

Som ny medlem så behöver du endast registrera dig och göra en insättning för att sedan kunna utnyttja ett bra erbjudande. Ett erbjudande som ser till att du får mer pengar att spela för, än vad du väljer att sätta in på ditt spelkonto. Detta är för att Mamma Mia bingo erbjuder en bonus till sina nya medlemmar. En bonus på 100 % upp till 200 kronor. Dessutom så får du även 50 kronor helt gratis för efter din registrering.

Klicka här och häng med till MamaMia

Posted in MamaMia Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *