Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

MamaMia chattvärdar och utmaningar

Hos Mamamia bingo gick det att utmana chattvärdarna under förra veckan. De spelare som kom med allra bäst förslag till uppdrag vann 150 kronor var att spela bingo för! Uppdragen som vann var att chattvärden Johan skulle ge chattvärden Linda en kopp kaffe och bulle för att hon ordnar med så bra uppdrag i chattrummen! Det andra uppdraget var att Johan ska göra egentillverkade alla hjärtans dag kort till chattvärdarna Carro, Linda och Sandra. Såhär roligt har spelare och chattvärdar inne hos Mamamiabingo och det är gemenskap och sammanhållning på hög nivå!

MamaMia bonus för nya medlemmar

Mamamia bingo startade 2008 och arbetar mycket med att skapa en personlig relation till alla spelare. Därför anordnar de bingoträffar och reser tillsammans med spelarna. Dom har bland annat varit på kryssningar och även besökt Gran Canaria. Just sammanhållningen och det sociala inslaget är det som är det allra viktigaste med bingon. När du öppnar ett nytt konto så vill MamaMiabingo ge dig en välkomstbonus på 100 % upp till 1 000 kronor. Dessutom får du 100 free sipns på Starburst utspridda över 10 dagar. Sist men inte minst så får du även 50 kronor att spela bingo för.

Variera ditt spelande med roliga spelautomater

Förutom bingo så går det även att spela på spelautomater hos MamaMiabingo. Den nya spelautoamten Tornado har dykt upp på sajten och det gick i helgen att få 80 free spins på jackpottspelet Hall of Gods. Sist men inte minst så vann spelaren Kajsa 121 000 kronor på spelautoamten Gonzo´s Quest inne hos MamaMiabingo. Så har du lite tid mellan bingodragningarna så finns det alltid andra roliga spel att underhålla sig med, i synnerhet om du tar emot en MamaMia bonus.

Klicka här för att ta del av grymma bingo bonusar

Posted in MamaMia Bingo, Okategoriserade |

Comments are closed.