Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Ladbrokes kör superbonusbingo!

Tjena alla bingovänner! Hoppas ni mår bra, det gör i alla fall vi på Provabingo.se. Er favoritsajt när det kommer till bingonyheter och så klart alla smaskiga bonusar som kommer med på köpet. Vi är Sveriges mest uppskattade bingosajt och vi är mån av att våra läsare ska få den absolut bästa bingoupplevelsen när de besöker vår sida. Denna vecka har turen att bli uppmärksammad på vår fina sajt gått till Ladbrokes bingosida. Just nu kör de vad de själva kallar för ”Superbonusbingo”! Förutom att vara ett av svenska språkets längsta ord så innebär det även självfallet trevliga bingotimmar framför din laptop eller i mobilen om du nu föredrar det.

Daglig bingobonus

Hur kommer man då in på Ladbrokes och deltar i denna roliga bingostund kanske ni undrar. Jo, genom vår sida kan ni enkelt klicka er in via länken till Ladbrokes. Denna Superbonusbingo är ett billigt sätt att spela bingo på – det är faktiskt helt gratis! Det låter kanske otroligt, men Superbonusbingon kan du delta i helt kostnadsfritt.

Det är även värt att nämna hur ofta denna bingo spelas. Ni som är riktiga bingoälskare kommer bli lika glada som mig när jag kan avslöja att Ladbrokes bingo faktiskt kör detta spel dagligen! I bingorummet ”Vinden” kommer du alltså varje dag kunna delta i denna Superbonusbingo.

Varje veckodag, alltså måndag till fredag, spelas Superbonusbingon mellan 13.30-15.30 och på helgerna spelas den från 16-00 – 17.00. Det kan vara så att det ser ut att vara andra tider online, men då tänker de brittisk tid. Vi har nu skrivit de mer relevanta svenska tiderna som vi spelar.

Dina kostnadsfria brickor kan uppgraderas för endast 50 öre, en småsumma med tanke på att du då har chansen att kamma de stora garanterade prispotterna upp till 6,000 svenska kronor. Det kommer totalt att finnas 19 stora bingobonusar att ta del av när du går in på Ladbrokes bingo och spelar deras Superbonusbingo. Vi gillar detta och vet att ni också kommer göra det!

Välkomstbonus Ladbrokes bingo

Ladbrokes är en av de bästa bingosajterna i branschen. Om du gör en insättning hos dem och sedan spenderar 100 kronor på olika bingospel så belönas du med en bingobonus på 400 kronor samt 100 svenska riksdaler på minispel. Dessutom får du spela bingo helt gratis i sju dagar! Ladbrokes bingo väntar på dig, så klicka dig in redan idag!

Posted in Bingo bonus, Ladbrokes Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *